Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Filmezés közben hogy érjünk a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Filmezés közben hogy érjünk a fiúhoz? 16L

Figyelt kérdés

Egyik haverommal mostanában elég közel kerültünk egymáshoz, egyik éjszaka buli után filmeztünk és ezt fogjuk megismételni.

Az, ha filmezés közben átkarolt és cirógatta a kezem meg az oldalam, néha a lábam, az lehet pusztán baráti szándékú?

Illetve én ilyen helyzetben hol simogassam, ami neki olyan jó érzés mint nekem, ha átkarol?

Normális válaszokat légyszi, ne legyen túl nyomulós, mert nem tudom mit szeretne.

2018. febr. 23. 09:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt speciel jelnek küldeném. Ha viszonozni szeretnéd akkor szerintem a derekánál öleld át és úgy búj oda hozzá.
2018. febr. 23. 09:34
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen igaza van az előzőnek. Szerintem tetszel neki.
2018. febr. 23. 12:26
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a fas*ánál simogasd, az biztos tetszeni fog neki.
2018. febr. 23. 13:09
 4/17 A kérdező kommentje:

De honnan tudom hogy tenyleg tobbet akar o is?

Tenyleg volt, hogy leallitottuk a filmet, pisi szunet, de meg percekig ott olelgettem, simogatott. De masok jelenleteben teljesen megvaltozik, sot van hogy random elengedi a kezem ha megfogja pl filmezes kozben...

Na meg a baratnoje helyeben ezt tuti nem hagynam... nem is ertem mi ertelme a kapcsolatuknak, de valamiert megis egyutt vannak..

2018. febr. 23. 16:00
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
ááááááá. Barátnője van. Ezt eddig miért nem tudtuk?
2018. febr. 23. 16:49
 6/17 A kérdező kommentje:

Hupsziii, lemaradt..

De alig vannak egyutt es azt mondja nincsenek meg jol, meg minden.

De egy haverlannyal nem talalkozik heti haromszor az ember, nem filmezik vele osszebujva..

En akarom ot.

2018. febr. 23. 22:07
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

Huha, erre engem is erdekelnek a tovabbi valaszok, hasonlo helyzetben vagyok..

De szerintem te ezeket egyertelmu jeleknek veheted, foleg ha mondogatja hogy nincs meg jol a baratnojevel.

Te ugy tudsz esetleg kozeledni ha kozelebb huzodsz hozza, pl a hozza kozelebbi labaddal atkulcsolod az ovet, megfogod a kezet, a fejedet a vallara hajtod, es olyankor akar egy puszit is nyomhatsz az arcara, es meglatod hogy reagal.

16l

2018. febr. 23. 23:12
 8/17 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem még fiatal vagy a szexhez. Miért ilyesmivel töltitek az időt? Így nem fogod sosem megtudni, hogy tényleg hozzád illik-e az a fiú, vagy sem. Inkább menjetek kirándulni, télen korizni, nyáron le a Balcsihoz, vagy menjetek el egy színházba, moziba, múzeumba, hogy fejlődjetek. De még ne szexelj. Amiket a fiú csinál, az előjátéknak is felfogható.
2018. febr. 24. 11:35
 9/17 anonim ***** válasza:
96%
Most olvasom, hogy barátnője van. Ezt te nem tudtad, és mégis téged simogat és filmez? A barátnő nem is tudja persze. Hagyd ott, ne foglalkozz vele. Nem becsületes srác.
2018. febr. 24. 11:37
 10/17 A kérdező kommentje:

Semmi szex.:D

Amugy tudom, hogy van neki baratnoje, es azt is, hogy nem jo vele.

Es ez a filmezes, csak azert van, mert ajanlottak nekem egy filmet, de tudjak, hogy mire megneznem eltelne egy ev is😂

Es igy hamarabb tudok nyilatkozni..

Amugy eljarunk szorakozni, delutanonkent talalkozunk, beszelgetunk es mar 4 eve ismerem. Szuleim is ismerik, es az, hogy felebresztettem benne valamit, az nem feltetlen rossz.

Tobbszor voltam mar vele nalunk,naluk ugy, hogy kettesben voltunk... millio alkalma lett volna arra, hogy felrelepjen, de sose tette.

2018. febr. 24. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!