Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ferfi szerelmes?
A bátyám 17 éves korában jött össze az első barátnőjével, vele vesztette el a szüzességét, 10 éve vannak együtt, 5 éve házasok, van egy egy éves gyerekük. Soha nem csalta meg, nem is beszélgetett más lányokkal.
Másik bátyámnak két kapcsolata volt, egyszer sem csalt meg senkt, sőt a második barátnője csalta folyamatosan őt. Velük mi van? Ne mondd, hogy egyetlen egy fiú sem hűséges és képtelenek szerelembe esni kivétel nélkül. Abszurd az egész.
Hűha. Látom kezd elharapózni a helyzet, és egyre inkább f.@szméregetés megy :/
Igen vannak férfiak akikből nem ölték még ki teljesen az érzelmeket, és nem csak a szexre hajtanak. Nekem ismeretségi körömben vannak így páran, de sajnos kb mindenhonnan elhajtják őket. Én hasonlóan gondolkozom, ugyanis nálam egy kapcsolat szent, és sérthetetlen. Volt már pár barátnőm az elmúlt évek alatt, hosszabb-rövidebb időre, de soha, senkit nem csaltam meg. Engem viszont már igen. Sajnos sokan azt hiszik, hogy a pasik, csak és kizárólag a szexre hajtanak. Ebben részben van igazság, hiszen elég valószínű, hogy nagyobb a szexuális igényük, mint a nőknek (persze ez egyénenként eltérhet). De általánosítani, hogy minden férfi csak a testiséget tartja szem előtt, ez nem helytálló, és nem is fair azokkal szemben, akik nem ezt az értékrendet képviselik.
Hát jó érzés volt agyérgörcsöt kapnom. Melyik barbi baba írta mindezt? Hmm? Milyen kis álomvilágba élő degenerált volt?
Persze, hogy egy férfi lehet szerelmes, úgyanúgy vannak érzéseink, mint nektek.
Mellékesen, sok olyan .. ""LÁÁÁNY"" van (Megjegyezném, egy-két kívétellel csak olyanokat ismerek :D) aki pont, hogy csak a sex miatt csinál mindent. xDD Ti meg épp azon vitáztok, hogy tudunk e szerelmesek lenni.. Persze, hogy tudunk.. Emberek vagyunk mi is, Isten teremtményei. Úgyhogy kedves kérdező, szerintem gondold át ezt a kérdésedet egy két év múlva. :D
Na Shalom, öröm volt agyérkukit kapnom miattad.
Nekem úgy tűnik, hogy valami trauma ért téged... Esetleg kihasználtak, vagy apád csalta anyudat? Ha erről van szó, akkor megértem, hogy így érzel, de hidd el, nem minden pasi ilyen nyomorult.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!