Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy ferfi szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ferfi szerelmes?

Figyelt kérdés
En nem nagyon hiszek ebben mert olyanok mint a robotok csak a szexet akarjak. Letezik hogy egy ferfi ugy tudjon szeretni mint egy no amikor szerelmes? hogy nem csak testileg vonzodik hanem igazan szereti azt a not a szemelyisege miatt is?

2018. febr. 21. 23:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A bátyám 17 éves korában jött össze az első barátnőjével, vele vesztette el a szüzességét, 10 éve vannak együtt, 5 éve házasok, van egy egy éves gyerekük. Soha nem csalta meg, nem is beszélgetett más lányokkal.

Másik bátyámnak két kapcsolata volt, egyszer sem csalt meg senkt, sőt a második barátnője csalta folyamatosan őt. Velük mi van? Ne mondd, hogy egyetlen egy fiú sem hűséges és képtelenek szerelembe esni kivétel nélkül. Abszurd az egész.

2018. febr. 22. 07:37
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Egy szóval nem mondtam, hogy egy férfi sem tud szeretni. Annyit írtam, hogy ritka jelenség a szerelem a pasiknál.
2018. febr. 22. 07:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira szélsőséges mint ahogy te képzeled, de lehet csak én feltételezem mindig a legjobbat az emberekről.
2018. febr. 22. 07:55
 14/21 Emberek ***** válasza:

Hűha. Látom kezd elharapózni a helyzet, és egyre inkább f.@szméregetés megy :/

Igen vannak férfiak akikből nem ölték még ki teljesen az érzelmeket, és nem csak a szexre hajtanak. Nekem ismeretségi körömben vannak így páran, de sajnos kb mindenhonnan elhajtják őket. Én hasonlóan gondolkozom, ugyanis nálam egy kapcsolat szent, és sérthetetlen. Volt már pár barátnőm az elmúlt évek alatt, hosszabb-rövidebb időre, de soha, senkit nem csaltam meg. Engem viszont már igen. Sajnos sokan azt hiszik, hogy a pasik, csak és kizárólag a szexre hajtanak. Ebben részben van igazság, hiszen elég valószínű, hogy nagyobb a szexuális igényük, mint a nőknek (persze ez egyénenként eltérhet). De általánosítani, hogy minden férfi csak a testiséget tartja szem előtt, ez nem helytálló, és nem is fair azokkal szemben, akik nem ezt az értékrendet képviselik.

2018. febr. 22. 11:27
 15/21 Joszif Sztálin válasza:
77%

Hát jó érzés volt agyérgörcsöt kapnom. Melyik barbi baba írta mindezt? Hmm? Milyen kis álomvilágba élő degenerált volt?

Persze, hogy egy férfi lehet szerelmes, úgyanúgy vannak érzéseink, mint nektek.

Mellékesen, sok olyan .. ""LÁÁÁNY"" van (Megjegyezném, egy-két kívétellel csak olyanokat ismerek :D) aki pont, hogy csak a sex miatt csinál mindent. xDD Ti meg épp azon vitáztok, hogy tudunk e szerelmesek lenni.. Persze, hogy tudunk.. Emberek vagyunk mi is, Isten teremtményei. Úgyhogy kedves kérdező, szerintem gondold át ezt a kérdésedet egy két év múlva. :D

Na Shalom, öröm volt agyérkukit kapnom miattad.

2018. febr. 22. 16:09
 16/21 A kérdező kommentje:
Hat pedig nekem nem ugy tunik hogy szorult volna nemi erzes is belejuk. Szerelem= testi vagy. Kb a pasik azt hiszik hogy szerelmesek mert felizgulnak egy csajtol es ha megvan a testi vagy akkor mar szerelemnek hiszik. Megneznem-e azt hogy mikor torodnenek igazan e novel. Mikor lennenek mellette ha beteg vagy ha faradt vagy ha tenyleg szuksege van a partnerere. A legtobb csak szexet akar es hazudgal ossze vissza mamorito szavakkal hogy igy szeretlek ugy szeretlek de ha mar a csaj beteg es nincs kisminkelve es betegen izzad az agyba fekve akkor mar le se szarjak. Mert akkor mar nincs szex es az illeto nem eleg szexi. Ugyhogy szanalmas!!!!
2018. febr. 22. 17:28
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Te vagy szánalmas, hogy így általánosítasz, már meg se haragudj. Pofátlanság ilyen tulajdonságokat hárítani, mivel vannak nagyon empatikus, magas érzelmi intellogencájú fiúk, és velük szemben ez nagyon nem fair.
2018. febr. 22. 17:46
 18/21 anonim válasza:
Ohhhhhhh háááááát peeeeerszeeeee... <3
2018. febr. 22. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:
18%
Én teljes mértékben igazat adok a kérdezőnek. A pasik csak ösztönlények, mind agyatlan marha. :)
2018. febr. 22. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:
94%

Nekem úgy tűnik, hogy valami trauma ért téged... Esetleg kihasználtak, vagy apád csalta anyudat? Ha erről van szó, akkor megértem, hogy így érzel, de hidd el, nem minden pasi ilyen nyomorult.

26/F

2018. febr. 22. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!