Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy ferfi szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ferfi szerelmes?

Figyelt kérdés
En nem nagyon hiszek ebben mert olyanok mint a robotok csak a szexet akarjak. Letezik hogy egy ferfi ugy tudjon szeretni mint egy no amikor szerelmes? hogy nem csak testileg vonzodik hanem igazan szereti azt a not a szemelyisege miatt is?

2018. febr. 21. 23:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
2018. febr. 21. 23:14
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy tud
2018. febr. 21. 23:14
 3/21 Mádár0218 ***** válasza:
Persze, hogy tudunk csak a legtöbször észre sem vesztek minket, vagy nem mi jövünk be nektek, így egy bizonyos idő után valakivel kiéljük a szexuális vágyunkat.
2018. febr. 21. 23:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Melegként nyilatkozom: igen.

Bár logikusan ugye nem nőbe, hanem férfiba...:)

2018. febr. 22. 00:03
 5/21 anonim ***** válasza:
30%
Hát nem nagyon létezik ilyen férfi. Mind agyatlan, szexmániás, olyan ösztönlények mint az állatok, még a nyulamba is több érzelem szorult. Gusztustalanok. A pasim megcsalt, akikkel pedig próbálok ismerkedni, hogy ne dögöljek meg egyedül, azoknak csak második lennék, hisz már van párja a drága ,,komoly kapcsolatot akarok" férfiaknak. És még azzal jönnek, hogy próbáljunk ki mindent, hogy tapasztaltabbak legyünk, stb... Szerintem pedig az a fontos, hogy valaki tudjon nemet mondani, mivel ez tesz minket emberré. De hát ez van, kár hogy nem születtem leszbikusnak, a nők nem ilyen megcsalósak, bár van köztük is egy-két ribi. Na mindegy, röviden összefoglalva, nem, nem tudnak és nem is akarnak szeretni senkit. 16L
2018. febr. 22. 04:29
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Khm.. Kedves utolsó. 16 évesen nem hiszem hogy akkora tapasztalod lehet. Majd pár év múlva át értékeled amiket most írtál..
2018. febr. 22. 05:50
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

Egészen sértő olvasni itt a sorokat. Fiú vagyok, fiatal, tinédzser koraim közepén járok, hetero (ezzel a kijelentéssel nem elítélni akarom a melegeket, csak tényként közlöm az állapotomat). Tény, hogy nem voltam szerelmes még, de tizenhat-tizenhét évesen ez egy teljesen valós állapot, mivel még a saját identitásomat sem találtam még meg, honnan tudhatnám, hogy mit keresek egy partnerben? Lehet emiatt nem éppen megbízható a véleményem, de azért megosztom.

A férfiak valóban olyan szempontból ösztönlények, hogy arra vannak programálva evolúciósan, hogy minél több nőt termékenyítsenek meg, ezzel elősegítve a reprodukciót vagyis az ember faj továbbszaporodását. Ezért viszonylag nagyobb a szexuális vágyunk. Nos m, de van egy olyan tényező, hogy tudatosabbak vagyunk az állatoknál és mi képesek vagyunk fékezni az ösztöneinket. Aki nem teszi, az buta, nem intelligens ember, kerülni kell.

A férfiak érzelmei kicsit mások, mert az érzelmeket befolyásolja a hormontermelés, az pedig különbözik a két nemben, de ettől függetlenül rendelkezik velük. Tudományos vizsgálatok vannak, hogy a férfiben két hormon (senkit nem untatok most a nevükkel, úgy sem jegyzitek meg) termelődik szerelem esetén, ami kötödés után jön létre. Nőknél a szerelemhormonok szex után kezedenek el képződni, ezért is akarnak a fiúk lefeküdni a lányokkal, hogy elérjél, hogy szerelmesek legyenek beléjük.

Szóval abszurd azt hinni, hogy a férfiak nem tudnak szerelmesek lenni vagy szeretni. Mi van az 50 éve házassàgban élőkkel? Azok is biztos folyton félrekefélnek, kivétel nélkül az összes, mi?

2018. febr. 22. 06:48
 8/21 anonim ***** válasza:
32%
7-es. A papám össze-vissza csalta a mamámat még 55 évesen is. Ezért is utálom a férfiakat. Elég volt ennyi tapasztalat, sőt, sok is volt.
2018. febr. 22. 07:04
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
S egy ember esete mióta általánosítható az egész emberiségre? Tudományosan bizonyított tényeket is hoztam fel, de mindegy, hidd azt, hogy mindenki olyan primitív, hoy negfosztja magától a szerepmet, amit egy jó dologként azonosítok. Be vagytok szűkülve arra, amit eddig a több milliárd emberből az az 5 alpári, akit ismertek mutatott nektek, aztán nem vagytok nyitottak a világra. Miért azt hinni, hogy a férfiak nem szerelmesek, így esély sincs később egy boldog családi életre, mint bízni a saját leendő boldogságotokban?
2018. febr. 22. 07:15
 10/21 anonim ***** válasza:
50%
9-es! Nem 5 emberről van szó, legalább 30-40 olyan férfival beszéltem már neten, aki szexpartnert keresett, miközben volt kapcsolata. Egy pasim volt eddig, az is megcsalt, ahogy már fentebb írtam. Beszélgettem hosszútávon valakivel, akivel találkoztam is, erre nem sokkal később már másoknak írogatta, hogy mennyire szereti, stb... Vehetjük például a testvéremet is. Volt nem egy barátnője, akik elhagyták hűtlensége miatt. Ez mind véletlen, és csak én látom rosszul a helyzetet? Ugyan már!
2018. febr. 22. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!