Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy ferfi szerelmes?
Melegként nyilatkozom: igen.
Bár logikusan ugye nem nőbe, hanem férfiba...:)
Egészen sértő olvasni itt a sorokat. Fiú vagyok, fiatal, tinédzser koraim közepén járok, hetero (ezzel a kijelentéssel nem elítélni akarom a melegeket, csak tényként közlöm az állapotomat). Tény, hogy nem voltam szerelmes még, de tizenhat-tizenhét évesen ez egy teljesen valós állapot, mivel még a saját identitásomat sem találtam még meg, honnan tudhatnám, hogy mit keresek egy partnerben? Lehet emiatt nem éppen megbízható a véleményem, de azért megosztom.
A férfiak valóban olyan szempontból ösztönlények, hogy arra vannak programálva evolúciósan, hogy minél több nőt termékenyítsenek meg, ezzel elősegítve a reprodukciót vagyis az ember faj továbbszaporodását. Ezért viszonylag nagyobb a szexuális vágyunk. Nos m, de van egy olyan tényező, hogy tudatosabbak vagyunk az állatoknál és mi képesek vagyunk fékezni az ösztöneinket. Aki nem teszi, az buta, nem intelligens ember, kerülni kell.
A férfiak érzelmei kicsit mások, mert az érzelmeket befolyásolja a hormontermelés, az pedig különbözik a két nemben, de ettől függetlenül rendelkezik velük. Tudományos vizsgálatok vannak, hogy a férfiben két hormon (senkit nem untatok most a nevükkel, úgy sem jegyzitek meg) termelődik szerelem esetén, ami kötödés után jön létre. Nőknél a szerelemhormonok szex után kezedenek el képződni, ezért is akarnak a fiúk lefeküdni a lányokkal, hogy elérjél, hogy szerelmesek legyenek beléjük.
Szóval abszurd azt hinni, hogy a férfiak nem tudnak szerelmesek lenni vagy szeretni. Mi van az 50 éve házassàgban élőkkel? Azok is biztos folyton félrekefélnek, kivétel nélkül az összes, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!