Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos van egy fiú (18) akit nyár elején egy házibuliba láttam először. már akkor is nagyob szimpatikus volt nekem,de akkor ő észre sem vett engem. Szeptembertől viszont egy vonattal jártunk (meg egy barátnőm is) és sokszor velünk jött mivel a barátnőmnrk osztálytára volt anno. Kiderítette a pontos nevemet és bejelölt facebookon,meg instán bekövetett,majd rámírt. Egy ideig elbeszélgettünk. Aztán kiderült h mind2en nézzük a ahs-t úgyh jöttek a témák meg minden. aztán egyszer mondta a barátnőm h tetszek neki,nos ezt el sem hittem,annyira örültem neki. De nem balllottam be neki h nekem is tetszik. Viszont egy idő után hirtelen ,,leszakadt"rólam. Nem írt meg semmi, azt meg nem várhatja el h mindig en irjak. Azóta a vonaton se jön oda.. írni nem akarok.. mert most igenis neki kéne ha akar valamit. Amugy amikor irkaltunk irt olyanokat h szep voltam ma meg ilyesmik :/ nagyon megszerettem és nem akarom elengedni. Azt tudom h nincs barátnője. Szerintetek mit tegyek :( ? (Bocsi h hosszu lett,meg sok a hiba) 17/l2018. febr. 21. 00:26
1/2 anonim válasza:
Kezedbe kell vedd az irányítást és beszélgetned kell vele,majd ha úgy adja az alkalom,elmondod neki,hogy szereted. Utánna meglátod,hogy hogyan reagál.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,megpróbálom :)
2018. febr. 22. 17:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!