Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok, mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szerelem terén totál béna és analfabéta vagyok. De van egy fiú akibe szépen lassan pár hónap alatt sikerült belehabarodnom. A barátnőim szerint ez nem viszonzatlan, a szallagavatómon konkrétan a családom és a barátaim előtt "flörtöltünk". Velem szemtől szembe rettenetesen aranyos, előzékeny és meglehetősen keresi a figyelmem. Folyton ugrat, csipkelődik, ha nem figyelek rá vagy beszólok neki bedurcizik, de olyan aranyosan, nem komolyan. A haverjaitól viszont olyanokat hallok vissza, hogy megb..na. Egyszer pedig erre részegen konkrét utalást tett (az egy vicces sztori). De nem tudom. Nem ad semmi egyértelmű jelet (szerintem) hogy én most bejönnék neki. Viszont mikor elmesélem a barátnőim szerint tiszta hülye vagyok, mert csak nem mer közeledni, de tetszem neki. A barátnőjével konkrétan azért szakított mert a csaj hisztizett hogy mi mért adunk egymásnak beceneveket. Nem tudom... hogy közeledjek felé? Kaphatnék tanácsokat esetleg olyanoktól akik hasonló helyzetben vannak? Sokat segítene!2018. febr. 18. 02:45
1/2 Mádár0218 válasza:
Hívd el valahova, kávé, mozi, vásárolni és ha találsz valami szép ruhát próbáld fel kérdés ki a véleményét.
A meghívás egy gesztus egy jel, ha amúgy is flörtöltök és ahogy mondtad nem viszonzatlan, ha elhívnád a helyében én igen mondanék.
Onnan igazából rajtatok alakul, ha mondjuk ő fél vallani és érzed rajta nyugodtan tedd meg te :)
2/2 anonim válasza:
Hívd el valahova ahol kettesben tudtok lenni. Csináljatok valamilyen közös programot,ha meg van a vonzalom köztetek akkor úgy is adni fogja magát a dolog/helyzet . Amit a haverjaitól vissza hallottál vagy ők túlozták el, vagy szimplán meg játszotta magát előttük..
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!