Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelembe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelembe esni, mint a többi fiú?

Figyelt kérdés

Tudom, ez egy hülye kérdés, de gondoltam megkérdezem, hogy miért nem tudok szerelembe esni senkibe. Nálunk az osztályban minden fiúnak van már csaja, de nekem valahogy nem jött össze még egy párkapcsolat se. Mit tudnék tenni ellene hogy ne nevessenek ki a fiúk? Én még nem szeretnék ilyen korban párkapcsolatot, még korainak érzem. Az osztályban több a lány és kevés a fiú (8 F, 12 L)

16/F

2018. febr. 17. 16:04
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
én se nyugi :D meg nem is nagyon akarok. f
2018. febr. 17. 16:12
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Mindennek eljön a maga ideje. Hidd el nem jó ilyen fiatalon párkapcsolat. Tapasztalatból mondom ! 16 évesen nekem is lett és végül lelkileg én csesztem rá jobban . Meg is bántam a dolgot majd ki alakul a dolog idővel ne erőltesd ! Ne foglalkozz azzal hogy ki nevetnek! Majd rád talál a szerelem ne aggódj!
2018. febr. 17. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Szió..én lány vagyok és hasonló helyzetben érzem magam ..tavaly szinte csak fiúztam,még ha nem is jártam velük de bolondítottam párat ,alig volt lány barátom mert csak a fiuk társaságában éreztem jól magam ..na de idén,szinte rájuk se bírok nézni el sem tudnám képzelni hogy járjak egy fiúval ..most ezek szerint ilyen korszakom van !! Te meg lehet hogy csak a később érőn fiúkhoz tartozol de ez nem gond 🙂
2018. febr. 17. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!