Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Van egy kapcsolatom.15 eves vagyok a baratom 14. A baratom kalandokra vagyik. En pedig mar terveznem vele a kis jovonket. Nyilvan tudom. Elso szerelem meg ilyenek. Eleg sok dolgon keresztul mentem mar. Ami azt jelenti hogy erettebben allok a dolgokhoz mint o. Rengetegszer volt hogy ugy beszelt velem mint egy kutyaval. Azt hiszem egy kicsit narcisztikus jellemu. Ha csinal valami hulyeseget. Vagy csunyan beszel velem. Odaig fajul a dolog hogy en vagyok a hibas. Es en erzem szarul magam miatta. Majd bocsanatot kell kernem. A masik hogy baratokra vagyik. Nyilvan megadom neki a teret. De amikor mar negyedik nap kozli velem hogy megint nem talalkozunk, bosszanto kicsit. Olyanokat vag a fejemhez hogy mar nem erdekes a kapcsolatunk mert mar mindent tud rolam. Amirol azt vagom le hogy szerintem siman osszejonne massal. Az osztalytarsaihoz kepest erettebb viszont befolyasolhato. Az egesz nyarat velem toltotte, tegyuk hozza hogy senkivel nem akart talalkozni csak velem. Soha nem beszelt igy velem. Majd visszament a suliba es elkezdodott. Egyebkent egy suliba jartunk tehat ismerem a baratait. Es valoszinu hogy toluk latja ezt a viselkedest. Szerintetek mit tegyek hogy kicsit gondolkozzon el? Noverem azt mondta hogy mindenkiben talalok hibat, csak en dontom el hogy kiben viselem el. Es ebben a kapcsolatban en vagyok az a fel aki mindent meg akar beszelni es helyre akarok hozni.
2018. febr. 15. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ekkora paraszt veled nem fog megváltozni akár hogy szeretnéd a legjobb ha beszélsz vele őszintén és ha akkor sem lesz jobb szakíts
2018. febr. 15. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mar beszelgettunk is. Azota annyi valtozott hogy nem beszel velem csunyan. Azt mondta gondolkozott azon hogy meg kene becsulnie. Fog meg erni. Es tudom hogy szeret mert erzem. Es rengeteg mindent megtett ertem. Csak ebbol a tarsasagbol kene kikerulnie. De ha megmondom neki, semmi ertelme.
2018. febr. 15. 22:46
 3/3 anonim válasza:

Tapasztalatból mondom (egy barátnőmnek is hasonló helyzete volt) ,hogy ne próbáld meg kiszakítani őt a barátiköréből ,mert annak nagy balhé lesz a vége!

Mindenkinek szügsége van barátokra. Valószínűleg fontosak neki a haverjai de te is nagyon fontos vagy neki, és senkit nem szeretne elveszíteni!

Ezért azt tanácsolom, hogy inkább kezdj el haverkodni az ő barátaival ,hogy ők is lássák,hogy milyen jófej vagy ,így tuti nem fogják ellened uszítani a barátodat! 15L

2018. febr. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!