Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam aki szeptemberben megtetszett aztán egy kisebb idő után elmondtam neki és neki nem tetszettem és még most sem.

Viszont ő eléggé egyed szokott lenni,bár odamegy más lányokhoz is néha, de őket idegesíti merthogy megvárja őket,stb... (A fiú amúgy valóban fura)

És én egyébként idő közben elkezdtem más fiúval foglalkozni, már voltam találkozón is és mostanában megint a fiú elég érdekesen kezd velem viselkedni (már volt egyszer egy ilyen alkalom, de most megint másképp viselkedik)

Nem nagyon szoktunk beszélgetni igazából, viszont tegnap beszéltünk mert elekértem az anyagot...

Aztán ma rámírt és érdeklődött, hogy miért nem voltam suliban.

Még nem kérdezte eddig egyszer sem, de fura volt, viszont jól esett.

Nem látok ebbe többet és ebből már amúgy sem lehet semmi, mert neki nem tetszem.Viszont már harmadszorra van olyan érzésem a fiú iránt, hogy tetszik és szeretném elfelejteni.

Korábban nem volt még velem ilyen, hogy így visszatért volna az érzés...

Mindketten 16 évesek vagyunk.

2018. febr. 15. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt kell először letisztáznod magadban, hogy ebből már tényleg nem lesz semmi, mert ha reménykedsz esélytelen a dolog.És mivel azt írtad, hogy így meg úgy viselkedik veled bizonyára még reménykedsz és ez így nem jó.
2018. febr. 15. 22:05
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
A bántó az hogy ijen semmit nem érő fiúk vannak s azok mit tennének valamit is farolva vannak.A fiú billegtet csak téged s míg lehetne valami akkor odamegy hogy megzavarjon.Állj bosszút rajta s keress meg engem.Beszélgessünk s kitalàlunk valamit.De ne enged hogy játszon veled mert azt senki se érdemli meg.
2018. febr. 15. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!