Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet normális szerelmi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Seymour99 kérdése:

Lehet normális szerelmi kapcsolat egy 18 éves fiú és egy 14 éves lány között?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki életem első komolyabb kapcsolata kezd kialakulni. Egyetlen bökkenő hogy pár napja tudtam meg hogy 14 éves a lány. Engem nem igazán zavar, viszont félek tőle hogy a környezetem meg az emberek pedofilnak nyilvánítanak, mellesleg meg mennyire lenne egészséges egy ilyen kapcsolat... Szerintetek? Mennyire elfogadott ekkora kor különbség?

18/F

2018. febr. 13. 18:36
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Szerintem simán mehet. Ha boldogok vagytok egyutt, magasrol szard le masok velemenyet.
2018. febr. 17. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Ferfiak -4/5 evvel eretlenebbek . Teljesen egyszinten vagytok. Nincs ebben kivetni valo.
2018. febr. 17. 12:54
 13/13 anonim ***** válasza:
36%

Mivel éretlenebbek?

Buta libák, azt hiszitek, hogy nagyon okosak, meg érettek vagytok, de már a megjelenéseteken úgy sugárzik a magasszintű hülyeség, hogy attól már az én fejem fáj.

2018. febr. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!