Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi az oka hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka hogy nem jön szerelem?

Figyelt kérdés
Egy éve nyáron azt hittem szerelmes vagyok egy fiuba, egy évvel kesobb ez a fiú akart tőlem valamit, de nem adtam meg neki,ha igazán szerettem volna megadtam volna. Azóta volt 2 pasim, egyiket se szerettem, csak az elejen hittem azt mikor meg nem ismertem, es magat a kapcsolat tudatat, hogy na végre van nekem, azt élveztem de ugyanakkor visszavagyodtam a szingli eletre. Most meg ha látok helyed fiúkat fellángolok de nem annyira hogy megszerezzem oket magamnak, mert erzem hogy az eroltetett es az nem lenne szerelem. Megtalal valaha vagy az csak egy erzes nem olyan eros hogy egy eletre kitartson?

2018. febr. 12. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Dràga csillagom,üdvözöllek a való világban.Rájöttél hogy valójában csak megszokás marad.Ugyan ezt érzem magam is.Vágyni valakire de a szabadság mellett.
2018. febr. 12. 21:27
 2/3 anonim válasza:
Mennyi idös vagy?
2018. febr. 13. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem értem az olyan embereket akik ugy jönnek össze másokkal hogy nem érez iránta semmit.Azért hogy dicsekedjen meg menőzzön hogy jajj nekem is van csajom/pasim.Sokan szerintem azt se tudják mi a szerelem.Csak össze jönnek mindenkivel,le fekszenek egymással jót hancuroznak aztán ennyi mindenki mehet amerre lát.Nem értem hogy tud valaki szerelem meg érzelem nélkül le feküdni a másikkal.
2018. febr. 26. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!