Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki? Ha igen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? Ha igen, hogy? (Lent hosszabban)

Figyelt kérdés
Szóóóval... Van egy fiú, aki több mint másfél éve nagyon tetszik. Idén lettünk osztálytársak, és nem tudom, hogy milyen is a kettőnk kapcsolata. Leginkább haverinak mondanám. Régen sokkal többet beszélgettünk mint most, de persze még most is jóban vagyunk. 3-szor az is megtörtént, hogy azt írtam neki, szeretem, de minden egyes alkalommal egy barátom (mindig más) küldte el, és végül ki is lett magyarázni, viszont a 2. alkalommal nagyon furán reagált. (Elkezdte kérdezgetni, hogy ez most komoly-e, aztán kijelentette, hogy akkor ő most elmegy aludni, és, hogy másnap beszélni akar velem) a legutóbbi ilyen esetben pedig egyszerűen csak tudta, hogy nem én vagyok. Már nagyon unom azt, hogy csak barátok vagyunk és szeretném újabb szintre emelni a kapcsolatunkat, viszont túl félős vagyok odaállni elé, és közölni a dolgot... Ha viszont írnék neki, akkor meg már tuti nem hinn é el. Mellesleg az egyik legjobb haverja szerelmes belém, de én nagyon nem bírom a gyereket. (Nem tudom ez mennyire számít ebben a helyzetben.) Szóval ha valakinek van valami tanácsa, ne tartsa magában légyszi!
2018. febr. 12. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Eleg gyanus, hogy rakerdezett, komoly-e.:) Ne engedd tobbszor a barataidnak, hogy leirjak neki h szeretlek, mert ha egyszer veletlen majd te irod neki, akkor nem komolyan venni.
2018. febr. 12. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalat hiánya.búj ágyba egy idősebbel,pl mint én,hidd el utána nem lenne félelem se semmi.S most jön az hogy hülye vagyok meg hogy menjek a p...ba de közbe meg érzitek hogy igazam van csak attól is féltek.
2018. febr. 12. 12:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg sokszor (pl.: ma is) elég fura módon próbál ,,viccelődni”. Ma pl.: mondtam neki, valami kicsit bunkót, de igazándiból egy régi töri óra poénjának volt a folytatása, erre meg kijelentette, hogy ,,te meg meg leszel baszva...” én ilyenkor nem tudom mit kéne reagálni, de végül röhögve elmentem. De szokott ilyeneket mondani, és nem tudom, hogy ezeket mire véljem...
2018. febr. 12. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha azt írta hogy meg leszel baszva akkor azt akarja egyértelmű meg akar baszni aztán valószeg otthagy és lehet sírni hogy milyen szemét az összes fiú..szerintem hagyjad vagy ha nem jó tanács húzzon gumit
2018. febr. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!