Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elmondjam neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondjam neki mit érzek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit tinderen találtam meg és bejelöltem facebook-on.Azóta minden nap beszélünk és az egész napot átbeszéljük.Többet érzek iránta, de nem szeretném elsietni a dolgokat... Tanácstalan vagyok és nem tudom hogy elmondjam-e neki hogy nagyon boldognak érzem magam, mióta vele beszélhetek és ilyet már nagyon régóta nem éreztem.Nem tudom hogy neki bejövök-e, de lehet ő még csak később fog irántam érezni.Nem tudom mit tegyek.

Szerintetek leírjam neki hogy mit érzek vagy ezt inkább későbbre halasszam?

Ő 17/F én 16/L.

2017. dec. 31. 20:48
 1/7 A kérdező kommentje:
UI: Egy 3-4 napja beszélgetünk.
2017. dec. 31. 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Találkoztatok már?
2017. dec. 31. 21:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Még nem, de abba a suliba jár amelyikbe a bátyám.
2017. dec. 31. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
3-4 nap után sztem korai lenne elmondani... várj meg egy par hetet, es ha meg akkor is érzel iránta valamit, csak bátran ;)
2017. dec. 31. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mondd el, h mit érzel iránta. Nincs mit vesztened:)
2017. dec. 31. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért a lányok szaladnak a fiú után?
2017. dec. 31. 22:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Nehogy elmondd neki könyörgöm

Megalázó.... Nem jobb az izgalom hogy nem tudod ő mit érez? Ezzel még legalább pár hetet várni kéne. Mellesleg el is ijeszthetesd a fiút

2018. jan. 1. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!