Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Messengeren szokott néha beszélgetni egy ex barátjával. Akárhányszor küld egy screenshoot-ot ott van a chat feje.

Nem értem, hogy ha én itt vagyok neki, akkor miért kell egy ex baráttal beszélgetnie. Folyton mondja, hogy nem csalna meg, mert nem ér senki sem annyit, de folyton bennem van egy ilyen érzés pedig megbízom benne. De valahogy nagyon rosszul esik. Mit tudnék csinlálni? 18/F

2018. febr. 11. 18:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond meg hogy ez téged zavar. Szerintem is bunkóság volt baráttal/barátnővel beszélgetni ráadásul az új partnered jelenlétében.
2018. febr. 11. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy barátok maradtak.
2018. febr. 11. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert nem tisztel eléggé.
2018. febr. 11. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak baratok maradtak. Ettől függetlenül nyugodtan szólj neki, hogy zavar, inkább tisztázzátok, minthogy benned maradjon a tüske es később ebből legyen a nagy balhé.
2018. febr. 11. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Hogyan mondjam meg neki úgy, hogy ne tunjek féltékenynek?
2018. febr. 11. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben jogos a féltékenység. Neki se tetszeni ha fordított lenne a helyzet
2018. febr. 11. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia, 4es vagyok

Teljesen jogosan vagy féltékeny, nem kell takargatni az érzéseid. Persze maradj finom vele, ne zúdítsd ra könyörtelenül. Mondd, hogy beszélni szeretnél valamiről, ami nyomja a szíved vele kapcsolatban, de ne legyen dühös miatta. Es itt mondd el, hogy láttad a képeken, amiket küldött, hogy az exe írt neki, es van-e okod az aggodalomra a srác miatt. Ne kerülgesd a forró kasat, légy egyenes es nyílt, de maradj nyugodt es nem lesz semmi baj.

2018. febr. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!