Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet a baja velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja velem?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal 5 napja. Osztálytársam. Az első napon tök jó kedve volt meg minden. Nekem is jó kedvem volt, de nagyon rossz volt. Jól el volt egy lánnyal. Xdd Ma meg azért nem volt olyan jó kedve, mint tegnap. Nem sokat beszélgettek a lánnyal. És fülest kaptam, hogy az exem a barátjának azt írta, hogy szedjen fel engem. Pedig úgy váltunk el, hogy semmi bajunk nem volt egymással. Én meg elvagyok nem mutatom ki egy csöppnyi sem, hogy fáj. Mindig nevetek. Olyan vagyok mint mindig.(azért szakítottunk, mert januárban vegyesek voltak az érzései egyszer szeretett egyszer nem és ezen a héten egyaltalan nem érzett irántam semmit) 15/L 15/F
2018. febr. 7. 18:21
 1/7 anonim válasza:
Biztos forrásból van az infód,hogy azt írta a barátjának,hogy szedjen fel téged?és ezt csak így random írta neki?
2018. febr. 7. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Ráébredt h hibázott.

Meg van zuhanva.

Majd túl lesz rajta.

Veled semmi baja sincs.

Önmagát okolja.

2018. febr. 7. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Amit leírtál,az arra utal hogy te veled se ok valami.A viselkedés ami bántható lehet de az alázó dolog ha a barátjának kínál,mint egy guminőt.A valódi ok hogy a fiú fejében birtoklási vágy van de el se visel téged.
2018. febr. 7. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Ebből sajnos nem tudjuk, mi baja lehet veled. Véleményt azért nyilvánítok:

- "Jól el volt egy lánnyal" <-- történt olyan dolog, ami miatt feltékenykedni kéne? csak beszéltek, vagy kicsit több is történt?

- Ha nem biztos hogy azt kérte, hogy az exed szedjen fel, akkor bizonyosodj meg róla: TŐLE! A kapcsolat alapja az őszinteség, enélkül az egész bullshhit.

- ezért is nem értem ezt: "én meg elvagyok nem mutatom ki egy csöppnyi sem, hogy fáj. Mindig nevetek." --> de miért? nem az lenne a legjobb ha te őszintén kimutatnád az érzéseidet a szerelmednek, ő meg érzi hogy fontos neked? Ez nagyon gyerekes viselkedés, ha nem haragszol ezért a kifejezésért.

2018. febr. 7. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szopna.
2018. febr. 7. 19:06
 6/7 A kérdező kommentje:
4 hónapig voltunk együtt. De most mit csináljak? Legyek magam alatt előtte? Legyek szomorú azért, hogy ezt tette velem? És ezt mutassam ki, hogy majd jót nevessen rajtam?
2018. febr. 7. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
És ezt a kapcsolatot már lezártuk. Csak kíváncsi vagyok, hogy miért ilyen velem, hogy másoknak tovább adna rosszindulatból. Pedig nem haraggal váltunk el.. Megbeszéltük és mégis..
2018. febr. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!