Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek el vele jarni?
Tehát van egy lány akivel mar bevallottuk egymasnak hogy szeretjuk egymast, ölelés is volt mar, de ez lehet hogy egy furcsa kerdes. De hogy kezdjek el vele jarni? Megbeszéljük vagy hogy? Nem tudom! Mondjatok el hogy ti hogy csinaltatok, szoktatok csinalni.
Valaszokat előre is köszönöm!
Hát, ki is mondhatod, hogy "Én szeretnék veled járni"
Vagy pl esetleg "Szeretném, ha olyan lány lenne a barátnőm, mint te vagy" erős utalás:)
Vagy hát vallhatsz neki szerelmet is pl ha akarsz ebből a helyzetből; amikor nagyon érzed, akkor csak mondd ki neki nyugodtan, hogy "Szeretlek" , és ha mondja, hogy ő is, akkor hát ennek még nem feltétlenül kell ekkora jelentőséget tulajdonítani, de ha nem kezd el szabatkozni, hogy ő csak sima haverbarátként gondol rád, az már jó; meg hogyha elmondod neki pl, hogy többet érzel iránta, kezdesz már többet érezni, mint egy "általános,szimpla" barátság; vagy hogy tényleg konkrétan így, hogy többet érzel iránta; a szeretnél tőle többet nem tudom, mennyire nyerő, mert akkor lehet, hogy arra asszociál, hogy rögtön ágyba is akarnád vinni, tehát azt nemannyira javasolnám én személy szerint, de még akár lehet jó is. Aztán nem tom, randizgassatok, esetleg ha már majd oda juttok, hogy lesz csók, akkor onnan már azé gondolom egyértelműbb lesz. Amúgy én nem tudom, én nem vagyok járás szakértő, még nem volt párkapcsolatom, csak ezek jöttek belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!