Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így, amikor még barátnője is van?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már évek óta tetszik. Mi mindig kijöttünk egymással de nem egy baráti társasághoz tartoztunk. Viszont pár hónapja elkezett közeledni, jókat beszéltünk messengeren és kölcsönösen kerestük egymás társaságát. Azt azonban hozzá kell tenni hogy a srácnak van egy pár hónapos kapcsolata, és én nem vagyok az az elszedős, nyomulós típus de úgy voltam vele , hogy ha ő is akar velem beszélni akkor nem fogom magam vissza csak azért mert barátnője van. És aztán eljutottunk oda hogy,a maga módján ( elég visszafogott ilyen téren a srác) elkezdett flörtölni velem. És ezután jött amit nem értek,hogy gyakorlatilag pár nap leforgása alatt teljesen leépített. Utána ha hozzám szólt azt is tőmondatokban. Viszont közben meg egy másik lány már-már kínosan rányomult ő meg hagyja. Nem kell neki a csaj , de hagyja, hogy koslasson utána.Nyilván ez az egész nem esett jól de összeszedtem magam. Csak , hogy pár napja megint nagyon kedves. Beszélget velem,viccelődik, nevet jobbra-balra, evődősen csipkelődik és én ezt az egészet nem értem. Én nem csimpaszkodtam rá,ő olyan mint a flipper golyó.2018. febr. 7. 01:52
11/11 anonim válasza:
Tizenévesen randizz, csókolózz, pettingelj, és élvezd hogy fiatal vagy! Ilyenkor 2 hét boldogság többet érhet mint 40 évesen az elmúlt 20 év. /Főleg egy szar házasságban!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!