Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Már ugyanezzel kapcsolatban írtam kérdést, csak közben változtak a fejlemények. A lány (akivel nagyon jóban vagyok, és tényleg jól érezzük magunkat a másik társaságában) mostmár eléggé perverz dolgokat szokott nekem mondani, pl most úszáskor eléggé veszült rajta az úszóruha és elkezdte mondani, hogy nézzem hogy feszül a fenekénél közben kacsintott, meg én is tettem valamilyen megjegyzést, és mindig úgy érzem ilyenkor, hogy legszívesebben ott azonnal megcsókolnám de sosem találkozunk kettesben mindig a barátnőjivel van együtt és sose látom sehol külön. Én már hívtam őt de elutasított, azt mondta nem áll készen, de én napról napra ugyanazt érzem, és már kezd folytogatni ez az érzés (nem szó szerint). Nem akarom megint elhívni mert biztos tolakodásnak érezné ha másodjára is elhívnám. Arra gondoltam már, hogy kitálalok neki az érzéseimről, de nem biztos hogyó jó ötlet lenne. Nem tudok mit kezdeni, segítsetek!

2018. febr. 6. 17:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hálás vagyok! Ment a zöld kéz mindenkinek!
2018. febr. 7. 15:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Közben kiderült, hogy a lány tűl szelídnek tart engem magához képest és nem vagyok elég férfi (hozzátették hogy egyik velem egy idős sem) és ezért nem áll készen
2018. febr. 8. 13:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!