Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk szerintetek gáz ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szerintetek gáz ha egy lány kezdeményez?

Figyelt kérdés

Nagyon bejon de most mit tegyek?

Van egy srac a suliban egy evvel felettem es mar szeptember elejen meglattam es nagyon megtettszett. Sosem volt meg baratom szoval eleg bena vagyok ilyen téren, de napról napra egyre jobban tetszik és eddig csak annyi történt hogy visszajelolt facebookon. Mit csinaljak hogy eszre vegyen? Nem gáz ha egy lány kezdeményez? 16L

2018. febr. 6. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, nyugodtan menj oda hozzá, ne várd a sült galambot.
2018. febr. 6. 16:26
 2/5 October15 ***** válasza:

3 dolgot kellene tenned:

2 elméleti és egy gyakorlati, kezdjük az elméletivel:

-Elfelejted ezt az "észrevegyen" baromságot, észrevett.. ellenkező esetben át ment volna rajtad a folyosón. :D

-Definiáld, hogy mégis milyen jellegű késztetést érzel mert a "tetszik" az azt jelenti, hogy a kellő távolságban állva a bugyid a megfelelő ponton sötétebb lesz mint annak előtte. :D A kedvelni pl azt, hogy nem ismered különösebben de amit eddig tudsz róla az szerinted passzol hozzád + jól érzed magad a társaságában, a szerelem meg akkor kerül képbe amikor megvan a fizikai kontakt, a lojalitás és az intimitás iránti vágy.

Gyakorlati:

-Ha nagyon nem tudsz mit kezdeni magaddal akkor írj rá fb-n.

-Ha úgy gondolod, hogy tudod kezelni a dolgot akkor meg menj oda hozzá irl.

25F

2018. febr. 6. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
nem gáz
2018. febr. 6. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem Gáz, én örülnék neki tényleg.
2018. febr. 6. 20:16
 5/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. A mai fiúk ezt nem bánják, sőt örülnek. Arra figylej, hogy azért valahogy derítsd ki, hogy mi lehet az ő álláspontja, mert nagy besülés lehet belőle. Illetve ez a fb-s szívkiöntés nem mindig a legjobb megoldás.
2018. febr. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!