Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy fiúbarátom akivel az elmúlt 3hétben szorosabb lett a kapcsolatunk és egyre jobban megtetszett.

Viszont ennek a fiúnak volt egy barátnője 3hete szakítottak és szakításuk után kezdett el felém közeledni ez a fiú. Nem is hagytam hogy történjen több is mert úgy éreztem hogy csak búfelejtő vagyok ami most nemrég be is bizonyosodott..

Kiderült hogy még mindig kedveli az exbarátnőjét de ugyanakkor engem is.

Na akkor most én befejeztem vele ezt a kis búfelejtő kapcsolatát mer nem akarok ez a lány lenni aki csak ekkor jó. A baj az h kedvelem ezt a fiút még mindig de el szeretném felejteni:/

Egy tartaléknak érzem magam nála h ha a másik lánnyal nem jön össze újra akkor majd velem fog próbálkozni..

Hogy tereljem el a gondolataimat? H felejtsem el?

16/L

2018. febr. 4. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Foglalkozz más fiúkkal és akkor könnyű lesz őt elfelejteni. Nekem is ez volt csak fordítva. 15/L
2018. febr. 4. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
előző vgyok bocsi 15/F igazából
2018. febr. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!