Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy felejtsem el?
Drágaság. Próbáld meg más dolgokkal lekötni a figyelmedet, még akkor is ha nehéz. Próbálj tőle minél távolabb kerülni. Ne reménykedj, hogy bármi is változni fog a barátnője és közte.
Tudom, hogy rossz, én is voltam viszonzatlanul szerelmes, de a végén úgy fogsz gazdagabb leszel egy ilyen tapasztalattal, és erősebb leszel. Nyugi. Olyan sok srác van, akivel lehet bármi, még akkor is ha azt érzed most, hogy nem kéne más. El fog múlni. Meg kell élni, hogy fáj, aztán el fogod tudni engedni.
Szia
Ne kezdj olyan fiúval aki foglalt.Tavaly én is így voltam tök jóba lettem vele,nagyon megszerettem és ő is engem,de a barátnőjét nem hagyta el.Majdnem 1 évet vesztegettem rá,hidd el nem éri meg.Aztán egyszer jött valaki más akinek sikerült elfeledtetnie velem.Bár nem jöttünk össze,de rájöttem hogy sok más jó srác is van még :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!