Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok, mennyire hat ki kesobb mindenre?
Szerintem egy 17 éves még csak tanulja az életet és bulizik, felfedezi a világot,stb...
Míg egy 25 éves már felnőtt ember és elméletileg dolgozik, illetve ő már megtanultam az alap dolgokat.
Ez attól is függ, hogy ki mennyire intelligens és hogy a kisebbik pl tegyük fel, hogy érettebb a koránál, a nagyobbik pedig éretlen és gyerekes.
Sajnos nekem egy ilyen kapcsolatban volt részem, de semmi jó nem sült belőle ki.
Ugye a 17 évesnek is és a 25 évesnek is más vágyaik vannak és azt nem biztos, hogy tudja az egyik teljesíteni.
A lány még biztosan lesz másba is szerelmes.
Az a fontos, hogy szereted e. És az,hogy téged viszont szeretnek e .
Ha ez megvan. Lehet szépen tervezni együtt. És ez a fontos, együtt kell tervezni, megbeszélni mindent.
Gyerekre még felesleges tervezni, de az együtt , ami itt a lényeg.
Lehet nem ugyan azt akarjátok az életben, de egymást tudjátok támogatni, vagy így vagy úgy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!