Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez lehet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez lehet egy életre szóló szerelem?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt hallom, hogy a tini párkapcsolatok sosem tartanak örökké és ezzel egyet is értek. Én magam is tinédzser vagyok. Van egy barátnőm, aki lassan 1 éve van együtt a barátjával. Mindketten 16 évesek lesznek nemsokára. Hasonló a lelkiviláguk, nekem úgy tűnik, nagyon jól megvannak egymás mellet, már azt tervezik, mit fognak tenni egyetem után, meg milyen lenne az esküvőjük, gyerekük, stb... annak ellenére, hogy elsőéves gimnazisták.

Szerintetek van esélye annak, hogy örökre együtt fognak maradni annak ellenére, hogy gyerekként ismerkedtek meg, jöttek össze? Én nehezen tudom elképzelni, de kíváncsi lennék mások véleményére. Kort is, nemet is írjatok ha lehet, mert kíváncsi vagyok, mennyire eltérő a szempont kortól, nemtől függően.

2018. febr. 2. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Sirius és " asszonypajtás "
2018. febr. 2. 14:38
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Nincs ilyen.

2018. febr. 2. 14:58
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
De van ilyen, csak kevés.
2018. febr. 2. 16:57
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nincs.
2018. febr. 2. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy körülötted nincsenek, de én többet is ismerek.
2018. febr. 2. 19:53
 6/12 anonim ***** válasza:
9%

Persze, ezt hiszed, mert kifelé ezt mutatják.

A valóság meg nem ez.

2018. febr. 2. 19:55
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Jaj hát 50 éves házasság ha neked nem elég bizonyíték akkor sajnállak :D
2018. febr. 2. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:

18 vagyok, fiú.

Én is elég sokáig hittem az "igaziban", akivel örökké együtt leszünk, mára több kapcsolaton is túl vagyok, amikről azt gondoltam, hogy azok lesznek a megfelelőek, így a hitem megtört ebben a dologban, már ott tartok, hogy kapcsolat sem kell nekem, de mások sikereinek mindig örülök, szóval sok szerencsét nekik! :)

2018. febr. 2. 20:16
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

Na, pontosan erről beszélek, hogy Te azt hiszed, hogy ha valakik 50 éve házasok, az azért van, mert örökre szóló szerelmük együtt tartotta őket.

Majd ha felnősz és kicsit belépsz a való életbe rájössz, hogy mennyire naiv és tündérmesébe illő elképzelés ez.

2018. febr. 2. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:

18 évesen akkori barátnőmmel én is azt tervezgettük, hová megyünk együtt egyetemre és a többi, de mára már csak egy emlék.

Minden jó volt, nagyon régóta ismertük egymást, de külön váltak útjaink másfél év után. :) Túlságosan gyerekek voltunk mind a ketten fent tartani egy kapcsolatot hosszabb ideig. Remek időszak volt, sok tapasztalatot és élményt szereztünk.

2018. febr. 3. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!