Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a lány akit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lány akit szeretek rajtam kivűl 3 másik fiú is kinézte magának?

Figyelt kérdés
A lány normális, kissé félénk de nagyon kedves és optimista lány. És nagyon szép is. Szeptember óta szeretem őt de az iskolából 3 másik pasi is kinézte magának. A lány mit se tud a többiek érzéseiről mert még barátja se volt és fogalma sincs milyen szándékaink vannak. Mit tudok tenni? Voltam vele már 'randizni' de énis eléggé félénk vagyok ilyen téren. 21/F

2018. febr. 1. 21:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tok mindegy hany fiunak jon be, ami szamit, hogy a lanynak ki az az EGY aki tetszik. Ugyis O dont. Ha Te vagy, akkor nem fogja erdekelni az a harom, akarhogy is produkaljak magukat, Ha nem Te vagy, akkor az elozo rad is igaz.

*(Nyilvan az elobbivel abbol indulok ki, hogy normalis a csaj es nem hulyit x fiut egyszerre, es fair/huseges)

2018. márc. 15. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!