Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok hogy viselkedtek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy viselkedtek azzal, akit már egyszer visszautasítottatok?

Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Változó. Van aki továbbra is úgy viselkedik mint elötte,van ki teljesen megszakítja a kapcsolatot.
2018. jan. 31. 07:53
 2/4 anonim ***** válasza:
13%
Nekem volt egy srác, visszautasítottam nem is egyszer aztán többett nem beszéltünk. Kb. 1 hónap múlva valami miatt megint elkezdtünk beszélgetni s akkor full más voltam. Sokkal kedvesebb voltam. Utána kb 1 hónapig napi szinten beszélgettünk. A srác totál belém szeretett. Belsőleg nekem is megtetszett de tudtam hogy úgy se lesz semmi így gondoltam hogy jobb ha többet nem beszélgetünk. Nagyon hiányzik de csak mint barát...
2018. jan. 31. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem van egy fiú akit visszautasítottam régebben mert akkor még másba voltam szerelmes. De azóta sok minden történt és elkezdtem valamit érezni a fiú iránt ami több mint tetszés de nem tudom hogy szerelem-e.

Nem tudom hogy szerelmes-e belém mert kétszer azt mondta hogy viccelt hogy szerelmes belém, de sokszor hogy szeret. Úgy is viselkedik mintha szeretne.

Én megpróbálok vele kedves lenni és kimutatni hogy érzek iránta valamit de így hogy nem vagyok benne biztos hogy szeret nem mindig megy.

2018. jan. 31. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:
ha visszautasítottál valakit akkor jobb ha kerülöd
2018. febr. 4. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!