Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem gimiben elsőtől kezdve tetszett egy lány, mikor megláttam vagy hozzám szólt úgy viselkedtem, mint egy igazi vér idióta. Nem tudtam magammal mit kezdeni.
Utána tudatosabbra fordítottam ezt, elkezdtem komolyabban érdeklődni iránta, nem csak hétköznapi témákról próbáltam beszélni vele, elmondani minden nap neki, hogy mennyire gyönyörű, szépen jött a visszatarthatatlan, elmondtam neki, hogy szeretem, régóta.
Ekkor derült ki, hogy én is tetszettem neki mindig is, erre várt évekig, DE nem szeretne kapcsolatot, mert az exe csúnyán átvágta és nem állt készen. :)
Mit csináltam ugyanúgy folytattam az érdeklődést, de igyekeztem nem ráerőltetni az érzéseim, illetve zaklatni vele. Érdeklődtem, törődtem vele, rámosolyogtam, követtem a ragyogó szemeimmel, ha a látóterembe került. A kulcsszó a figyelem.
De ez maradt plátói. Sajnos. Bár még kitudja mit hoz a jövő egy helyen tanulunk most is. Igyekszem 20 évesen már nem kisfiúként viselkedni a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!