Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én egy 16 éves lány vagyok Külföldön élek és megtetszett egy 35 körüli férfi aki ráadásul afgán és ha ez nem elég ő a főnököm is, ezért nem tudom mit kezdjek :D lenne tanácsotok?
12: Oké, fényképezd le. :D Kíváncsi vagyok, mi lehet ilyen ellenállhatatlan benne.
Figyi, ez egy kis tinilány rajongásának okés. Mi is voltunk szerelmesek a tanárunkba, szüleink barátjába. De szigorúan csak plátóian. Nem kell semmit sem tenni. Majd elmúlik és pár év múlva mosolyogva gondolsz vissza rá.
Az a baj, hogy manapság a kislányok konkrétan tenni is akarnak valamit.
Gondolom Anglia... Ott már 16 éves kortól sokan kezdenek dolgozni, vagy gyakszizni. Illetve sok afgán, paki, indiai is van.
Úgy tűnik még nem ismered ezeknek a fajtáját rendesen.
Miután megismered őket jobban, hidd el, undorodni fogsz.
Nehéz külföldön ilyen fiatalon magányosan élni, ugyanebben a cipőben vagyok. De azért én se vinnék haza egy afgán lányt 😅
Ki is raknának otthonról.
Na szóval, ez csak egy fellángolás, mert gondolom régóta magányos lehetsz, de attól még ne kattanj rá bármilyen jött-mentre. Majd elmúlik.
#14-es vagyok, elég hihető a kerdező írása.
Énis már 16 éves kortól mentem "diplomára" itt külföldön, és a legtöbb helyen kötelező minimum egy hét gyakorlat. Gondolom most azon van.
Nekem mondjuk szerencsém volt mert nem kellett gyakszira menni, remélem idén se kell majd:D
Már a 2. évemet járom.
Teendő: Felejtsed el! De nagyon gyorsan, ha tényleg úgy van ahogy mondod, akkor tudom nehéz. De ezt kell tenned, keress egy korban hozzád illőt. Nem a sex miatt, hanem hogy tereljed a gondolataidat, kapcsolódj ki, szórakozz, mozi, bulizz, élj! Csak ne az első jött-ment láncfűrészessel :)
Üdv. 35 éves *aszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!