Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » én egy 16 éves lány vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én egy 16 éves lány vagyok Külföldön élek és megtetszett egy 35 körüli férfi aki ráadásul afgán és ha ez nem elég ő a főnököm is, ezért nem tudom mit kezdjek :D lenne tanácsotok?

Figyelt kérdés
hogy mit csináljak ilyenkor? Korábban is tetszettek már idősebb férfiak de ennyire azért soha :’D. És nem, nincs apakomplexusom, nekem van a legjobb édesapám aki ha kell szigorú, és ha úgy van jó fej. Nem is kívánhatnék jobbat. És a bátyámmal is nagyon jó kapcsolatom van ahogy a családom összes többi tagjával. Biztos hogy nem mást látok ebben az emberben.
2018. jan. 29. 11:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Unatkozó troll tini.
2018. jan. 29. 12:00
 12/23 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó hogy kolbászból van a kerítés, hanem arról hogy itt más a rendszer és munka kell ahoz hogy megkapjam a fiplomám. igen diploma mivel itt a bizonyítvány az. És nem egy trollkodó tini vagyok halál komolyan kérdezem de hát persze. Mindjárt elmegyek neked oda ahol dolgozom es le is fényképezem egyből a főnököt ok?😃
2018. jan. 29. 12:20
 13/23 anonim ***** válasza:

12: Oké, fényképezd le. :D Kíváncsi vagyok, mi lehet ilyen ellenállhatatlan benne.

Figyi, ez egy kis tinilány rajongásának okés. Mi is voltunk szerelmesek a tanárunkba, szüleink barátjába. De szigorúan csak plátóian. Nem kell semmit sem tenni. Majd elmúlik és pár év múlva mosolyogva gondolsz vissza rá.

Az a baj, hogy manapság a kislányok konkrétan tenni is akarnak valamit.

2018. jan. 29. 12:24
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom Anglia... Ott már 16 éves kortól sokan kezdenek dolgozni, vagy gyakszizni. Illetve sok afgán, paki, indiai is van.

Úgy tűnik még nem ismered ezeknek a fajtáját rendesen.

Miután megismered őket jobban, hidd el, undorodni fogsz.

Nehéz külföldön ilyen fiatalon magányosan élni, ugyanebben a cipőben vagyok. De azért én se vinnék haza egy afgán lányt 😅

Ki is raknának otthonról.

Na szóval, ez csak egy fellángolás, mert gondolom régóta magányos lehetsz, de attól még ne kattanj rá bármilyen jött-mentre. Majd elmúlik.

2018. jan. 29. 12:24
 15/23 anonim ***** válasza:

#14-es vagyok, elég hihető a kerdező írása.

Énis már 16 éves kortól mentem "diplomára" itt külföldön, és a legtöbb helyen kötelező minimum egy hét gyakorlat. Gondolom most azon van.

Nekem mondjuk szerencsém volt mert nem kellett gyakszira menni, remélem idén se kell majd:D

Már a 2. évemet járom.

2018. jan. 29. 12:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Unrm anglia de majdnem:D igen gyakszi csak nekem egy egész év😃 mondom nem tervezem vele a jövőmet mert tudom milyen emberek, csak gondoltam megkérdezem mi a teendő, mert tényleg nem éreztem így senki iránt :D
2018. jan. 29. 12:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Rendesen szomorú vagyok,hogy a mai lányok eddig érnek el agyilag..
2018. jan. 29. 12:56
 18/23 anonim válasza:
100%

Teendő: Felejtsed el! De nagyon gyorsan, ha tényleg úgy van ahogy mondod, akkor tudom nehéz. De ezt kell tenned, keress egy korban hozzád illőt. Nem a sex miatt, hanem hogy tereljed a gondolataidat, kapcsolódj ki, szórakozz, mozi, bulizz, élj! Csak ne az első jött-ment láncfűrészessel :)

Üdv. 35 éves *aszi.

2018. jan. 29. 12:57
 19/23 A kérdező kommentje:
Kedves 17 es nem én döntöm el mit érzek. Remélem vágod. És itt most az a kérdés hogy hogy felejtsem el. Nem az hogy hogy mondjam el neki hogy tetszik😂😂
2018. jan. 29. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:
42%
Az a probléma ,hogy téged nem az zavar,hogy több mint kétszer annyi idős,mint te, hanem az, hogy afgán.
2018. jan. 29. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!