Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés

Már egyszer ki írtam ezt a kérdést csak kevés választ kaptam rá és azóta egy kicsit változott a dolog..

Már kb. 2 hete beszélgetünk a sráccal messengeren, és tök kedves jófej.. Mindig jól el tudunk beszélgetni meg minden.. Mindig ő felhozza pàr szó utánn hogy hívjam fel beszéljünk hívásba, egy párszor felmerem hívni de nem mindig és mikor én nem merem akkor mindig ő szokott felhívni. Akkor kb. beszélgetünk 45perceket leghosszabb 1óra. Mikor írásba beszélünk akkor mikor nem ír vissza akkor mindig megkerdezem töle hogy haragszik e. Ő erre mindig azt mondja hogy nem. Mert rám nem tudna haragudni ő is megszokta kerdezni ugyan ezt mondom enis. Mindig valahogy az jön elő hogy: írom neki amikor ilyen cukit ír h: de edi vagy. Őmeg erre. Nem mert te edibb vagy. Írjuk egymásnak hogy SZERETLEK ❤ Szivecskék mennek meg;😍😘ilyenek. Mikor megyünk aludni ő is megy meg énis akkor ezt írja: Mah szio holnap beszélünk puszi jó éjszakát szép álmokat szeretlek😍❤😘. Ugyan ezt énis..

Azt el felejtettem mondani hogy: Mikor találkozunk mindig mosolyog lassan sétálunk szorosan egymás mellett. Mindenki azt hiszi hogy eggyütt vagyunk. Mondta nekem h egyik osztalytarsa kerdezte kivel beszel ennyit Meg hogy mondta neki az osztálytársa (fiu) igy elkezdte löködni a kezet hogy:Alakulóban van mi??) Ö erre nem mondott az osztálytársának semmit. Mindi mikor talizunk vagy megy mar haza mindig megolel..

Pls segítsetek..

Normális válaszokkal.. köszi😘😘

2018. jan. 28. 09:33
 1/8 A kérdező kommentje:
Kérdezo vagyok.. Ja es ugye mikor az osztálytársa megkerdezte h alakuloban van mi? Akkor nem mondott semmit csak mosolygott..❤ezt ki hagytam sry
2018. jan. 28. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Egymásba zúgtatok mint vak ló a szakadékba...De egyébként igaza van hogy nem köti más orrára ez csak rátok tartozik.Egyébként sok sikert!Ja, azért a szüleitekkel se felejtsétek el közölni.

15/L

2018. jan. 28. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Odáig meg vissza vagytok a másikért!!!:)) minél hamarabb jöjjetek össze, sok sikert én szurkolok:)
2018. jan. 28. 10:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi.. Még jöhetnek azért válaszok kíváncsi vagyok még a többire is.. (még nem vagyunk egyutt)
2018. jan. 28. 10:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez óvoda.

Két hét online ismerkedés után nagy horderejű szavakkal dobaloztok.

Szeretlek meg ilyesmi? Két hét netezés után??? Menj már....

2018. jan. 28. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 5. válaszolóval!
2018. jan. 28. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
5. Válaszoló! Személyesen is ismerik egymást, nem csak interneten. Olvasd el jobban a szöveget
2018. febr. 3. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:

#7: Valóban így, de fura mód az online beszélgetést emeli ki az elején a lány, fogalmam sincs ,miért.

Ettől függetlenül nem változik a véleményem.

2018. febr. 3. 08:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!