Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak, hogy az exem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak, hogy az exem ujra szeressen?

Figyelt kérdés

Ket eve szakitottunk, de egymashoz meg igyis huz az elet...

en elkoltoztem, pontosabban messzi suliba mentem, es csak hetvegenkent sem igazan szoktam latni.

Par honapja elhivott es bocsantot kert amiatt, hogy csunyan viselkedett velm. Ez szavakban ki sem fejezheto, enyhen is fogalmaztam. Habar teljesen ugy tunt, mintha ismet lefekudni akarna csak velem.

Most ismet keveset irogatunk, de el szeretnem erni, hogy ne ezert akarjon.

Mit tehetnek?

Fel evet voltuk egyutt, nem sok idot de a mai napig van kettonk kozt egyfajta kotodes...

ki szeretnek minden hibat javitani es ujrakezdeni.

Mit tegyek, hogy ne csak lefekudni akarjon velem?

L

2018. jan. 27. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szüless meg újra, ha lehet, más családba, és így tovább. Persze, van kötődés: a fütyije hullamerevséget kap, amikor rád gondol, és ennyi. Vagy nem szeret, és kész, ez van, vagy pedig a másik lehetőség: rengeteg olyan típusú ember van, akik sosem lesznek szerelmesek. Vagy elfogadod így, vagy keress mást. :D
2018. jan. 27. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
valaki mas ertelmes tanacsot tudna adni? Elore is megkoszonnem.
2018. jan. 28. 10:34
 3/5 darandaliuszmusz válasza:

Fiuk szokásos menete az hogy szakiítás után kiélvezik a szabadságot , aztán hónapokra rá vagy hetekre , embertől függ, rájönnek hogy ez így lószart sem ér, ilyenkorra elfelejtik a rossz emlékeket az exekről , és csak a jók maradnak meg ( általában a legjobbak, szex, stb )

Ezért veszélyes ujra összejönni, lehet csak késöbb jönnek fel ugyan azok a hibák ami miatt szakítottatok.

Húzd el minél tovább az ismerkedést és a szexet hagyd nagyon késöbbre ( minél biztosabb legyen hogy veled akar lenni nem a lábad között :D )

2018. jan. 28. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha egyszer szakitottatok akkor nem is fog működni,

Hidd el tapasztalat.

Annyi fiú van még a világon....

L

2018. jan. 28. 20:40
 5/5 anonim válasza:

Szinte hasonló szituációban voltam én is 18 évesen,de akárhányszor újra jöttem az exel (első pasim volt, folyton megcsalt és csak bugyiba akart bejutni, legalább 4x újra kezdtük,sok rosszat okozott nekem, azon kívül hogy fájdalmat okozott).. Aztán 1 évre rá újra fel kereset, gondoltam itt a bosszú ideje,nem részletezem túl,a lényeg nem fküdtem le vele 4 hónapig, magamba bolonditotam teljesen és amikor már láttam és éreztem hogy szerelmes belém szakítottam vele.

Őszintén jól esett meg boszulni mind azt amit előtte tett velem..azt tanácsolom ne feküdj le vele sokáig így kiderül mit is akar és ezt közöld vele h várnia kell a szexre addig viszont bizonyítja szépen be h komolyan gondolja

2018. jan. 29. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!