Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, hogy belém...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályomban... hát igen, már rosszul kezdődik :D Megpróbálom a lényeget leírni…

Tavaly nyáron kezdtem el udvarolni neki, akkor nem akart többet a barátságnál és hát vissza is utasított, meg hát még én se tudtam nagyon, hogy mit hogy kell csinálni, (nem mint ha most igen) csináltam pár hülyeséget, s ezután nem is beszéltünk egymással nagyon. Most újévkor úgymond "kibékültünk" és akkor elkezdtünk megint beszélni, majd pedig ahogy telt az idő egyre közelebb kerültünk egymáshoz, de igazából enyhe kavarásnál tovább nem jutott a dolog... Ezt meg is beszéltük, elmondta, hogy nagyon megszeretett, de nem szerelmes, és hogy ő sosem mondta, hogy ebből nem lehet semmi sem, de most nem... Persze ezután megint az jött, hogy nem beszéltünk, meg hát elég rosszul is éreztem magam... Most jön az a rész, hogy megint kibékültünk...(elég jóban vagyunk, de nem akarok elkövetni az előző hibáimat) én közben más lánnyal is randizgattam, de valahogy még mindig szeretem, és nem tudom, hogy érdemes e küzdjek e még érte.. Szóval, szerintetek, hogy bármi komolyabb is legyen, mit csináljak? Csak adjak neki időt, s bízzam rá, hogy hátha lesz valami, vagy most a nyáron hívjam magammal bulikba, programokra? Szóval, lényegében úgymond, erőltessem a dolgot, vagy hagyjam rá? Jövőre fogunk érettségizni, együtt táncolunk szalagavatón szóval alapjába véve majd Szeptembertől sokat fogunk találkozni. Már nagyon el vagyok veszve... nem tudom, hogy mit kéne csináljak, hogy bármi is történjen. Szóval elég érdekes a szituáció, hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, mert így nagyon rossz, előre is köszönöm!

2017. máj. 31. 20:07
 1/2 anonim válasza:
Adj neki időt, mást nem nagyon tehetsz.
2017. máj. 31. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Szeptemberig ne csinálj semmit, addig csak beszélgessetek de te ne próbálkozz be megint, mert egy esetleges bukta után kellemetlen lesz a szalagavató.
2017. máj. 31. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!