Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy belém szeressen?
Másfél éve ismerek egy fiút. Egy évvel idősebb nálam . Ő olyan tipikusan menő srác, de inkább azon belül is az a fajta, amelyik nem hangoskodik. Nemrég megszólítottam, megkérdeztem tőle hogy nem tudjaxe hogy hol van xy. Válaszolt, s amikor újból ránéztem elkapta a tekintetét. A folyosón is észrevettem egyszer hogy néz, amint odanéztem elkapta a tekintetét. Ja és elfelejtettem mondani, hogy amikor vége lett a beszélgetésünknek, és elmentem, a barátnőim azt mondták hogy utána tök sokáig nézett engem. Egyébként ők azt is mondták hogy mikor beszéltem vele, tökre kipirultam.
A táskájába rejtek majd holnap egy valentinnapi üzenetet, és úgy döntöttem hogy farsangon elmondom neki, hogy én írtam.
De hogyan érjem el hogy végképp belém szeressen?
Egy szerelmes lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!