Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Hogy reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam akinek harmadik óta tetszem. Akkor ő is tetszett párhétig nekem, de aztán annyi. Hatodikra szerelmes lett belém és össze akart jönni velem . Nemet mondtam, mert nem tetszett és mert 12 évesen nem akartam kapcsolatot. Most megint bepróbálkozott pár hónapja. Csak chat-en írt és a suliban hozzám se szólt pedig mögöttem ült. Olyanokat írogatott ,hogy eldöntötte,hogy rám fog hajtani, mert közben az egyik barátnőm is tetszett neki de a lánynak barátja lett(belém szerelmes). Két nap múlva már azt írta, hogy szeret. Én megmondtam neki,nem fogok vele összejönni, de még mindig nem hagyott békén. Azért volt nehéz a helyzet , mert közben haverként tekintek rá. De még mindig begörcsöl a gyomrom, ha arra az időszakra gondolok.

Vélemények?

Remélem érthető a story

14/l

2018. jan. 23. 17:30
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

XD

Csak neten ír meg nagy a szája, élőben hozzád sem szól...

Ennyire komoly. :D

2018. jan. 23. 18:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezért kérdezem,hogy mit kellet volna reagálnom.

Első nagyon köszönöm a hasznos választ. Mint írtam a korunk is egy ok volt, amiért nem jöttem vele össze.

2018. jan. 23. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
Gyerekek. Ne foglalkozz vele, majd kinövi. Erre nem tudsz máshogy reagálni... Vagy szépen elmondod neki, hogy nem, de ekkor tovább próbálkozik, vagy nem válaszolsz, akkor meg bunkónak fog tartani.
2018. jan. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!