Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges az, hogy egy fiatal, izmos, jóképű srácnak egy kövér lány kell?
Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 05:34
11/21 anonim válasza:
Mert a kövér csajok is lehetnek szexik.
12/21 anonim válasza:
Speciel én is szeretem a telt nőket, pedig kaphatnék vékonyt.
13/21 anonim válasza:
Gondolom, a lány nem is kövér, csak nem gebe, ezért már lekövérezik a féltékeny lányok :D
Ő biztosan normális és nem ilyen irigy, rosszindulatú, ezért is szereti a srác.
14/21 anonim válasza:
Mivan, fájt nézni, hogy összejött a kiszemelted egy normálisabb csajjal?
15/21 anonim válasza:
Mennyire kövér az a csaj? Milyen magas, hány kiló?
16/21 anonim válasza:
Ott van benne a válasz. Hogy neki ő kell. Szerelmes. Erre fölösleges rákérdezni, néha még te sem tudod, miért vagy szerelmes valakibe. Ez csak úgy jön.
17/21 A kérdező kommentje:
Jól van most ezért nem kell leszólni emberek..Én csak nem tudom megérteni miért ilyen kell neki ha eddig nem ilyen csajai voltak..Nme tudom de biztos van vagy 100..
Nem itélem el a lányt mindenki olyan amilyen csak furcsáltam
2018. jan. 24. 00:18
18/21 anonim válasza:
Jaj Istenem a szerelemben nem az számít ki hány kg fogjátok már fel!!!!!!!!!!
19/21 anonim válasza:
Nem is biztos hogy kövér, csak te túlzod el a dolgot. Én is egy kis formás csajjal ismerkedem. 1) Nagyon szép arcú 2) K. jól néz ki! A teste is szép formás. Kis falat segge van, jó melle. 3) Végtelenül aranyos és még az esze is a helyén van. Sőt! Meg is becsül! Ellenben a volt csajommal aki csak saját magának tetszett, egy trotty alakja van, semmi melle, mindenkit kritizál, engem is az őrületbe kergetett, stb. egy skizofrén elmebeteg f...szleső rib...nc.
20/21 anonim válasza:
A franc tudja, ezzel én is így vagyok. Mennyit nyomsz háton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!