Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez most hogy van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most hogy van?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik nekem de van barátnője. Egyik fiúbarátom megkérdezte tőle hogy mit gondol rólam. Azt mondta hogy cuki meg aranyos vagyok. De szerintem ez nem jelent semmit hiszen van barátnője. Amúgy a fiú nagyon kedves sose bánt meg, mindig válaszol a kérdéseimre és elmagyarázza ha valamit nem értek. Viszont suliban nagyon ritkán beszélünk. Inkább a fiúkkal szokott lenni meg két lánnyal (egyik sem a barátnője). Minden lányról azt gondolhatja amit rólam?

A válaszokat előre is köszönöm.

15/L

2018. jan. 22. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője, hagyd beken. Egyébként az tényleg nem jelent semmit, amit mondott. En is gondolom bizonyos fiukrol, hogy tok aranyosak, de ez csak annyit jelent, mint amit mondok, semmi többet.
2018. jan. 22. 18:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Miert erdekel, ha van baratnoje?? Amugy az aranyos nem jelent meg tenyleg semmit. En is mondtam mar fiura a suliban ezt, de ettol meg nem jon be, szimplan a stilusat es az arcat aranyosnak talaltam.

Esetleg lehet azert mondta, mert nem nagyon ismer es mast nem tudott mondani rolad...:)

2018. jan. 22. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!