Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Coming out-olni szeretnék, hogyan?

Szerintem még fiatal vagy a coming-outhoz, mivel még keresed az enyéniségedet, az identitásodat, így még nincs kiforva, hogy most akkor milyen szexualitással rendelkezel. Esetleg annyit megemlíthetsz, hogy jelenleg vonzónak találod. Leülsz beszélni a szülőkkel. "Anya, apa, meg akarom beszélni veletek, mert nem akarom, hogy titok legyen, és ha kiderül elvesztísem a bizalmatokat. Fontos ez nekem, szóval kérlek hallgassatok meg és ne ítélkezzetek. Érdekelnek a lányok nem csak baráti szempontból. Még nem tudom mi lesz belőle, de lehet ki akarom próbálni magam lányokkal, hogy rájöjjek."
A húgom valahogy így csinálta, 16 éves jelenleg.

Nem feltétlen kell elmondani bárkinek is, ha ennyire félsz tőle és meg kell kérdezned itt.
Legjobb barátom nekem is csak 4 év után volt képes Coming outolni, 16 évesen.
Nem baj, ha magadnak megtartod, esetleg elég csak pár barátnak is elmondani. Ha a szüleiddel jó a kapcsolatod, és meg vagy bizonyosodva benne, hogy nem ítélnének el, hajrá.
Viszont előbb ajánlanám, hogy tapasztald meg tényleg meleg vagy-e. Lehet csak egy kicsit össze vagy zavarodva, fiatal vagy, nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!