Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Coming out-olni szeretnék,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Coming out-olni szeretnék, hogyan?

Figyelt kérdés
Ti hogy mondtátok el a családotoknak, barátaitoknak, hogy mások vagytok, hogyan reagáltak és hány évesek voltatok? El akarom mondani pár embernek, de nem vagyok biztos benne, hogy mi lenne a reakciójuk, hogyan és mikor tegyem meg, ilyesmi. 15/l
2018. jan. 18. 11:19
 1/4 anonim ***** válasza:
27%
Majd 5 év múlva.
2018. jan. 18. 11:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 14f vagyok és a barataimnak mondtam el. Egy napig nem voltam képes a szemukbe nézni...xd de azóta sokkal jobb elfogadják meg minden. Mond el annak akiben megbízol. Jót tesz a közérzetnek.
2018. jan. 30. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem még fiatal vagy a coming-outhoz, mivel még keresed az enyéniségedet, az identitásodat, így még nincs kiforva, hogy most akkor milyen szexualitással rendelkezel. Esetleg annyit megemlíthetsz, hogy jelenleg vonzónak találod. Leülsz beszélni a szülőkkel. "Anya, apa, meg akarom beszélni veletek, mert nem akarom, hogy titok legyen, és ha kiderül elvesztísem a bizalmatokat. Fontos ez nekem, szóval kérlek hallgassatok meg és ne ítélkezzetek. Érdekelnek a lányok nem csak baráti szempontból. Még nem tudom mi lesz belőle, de lehet ki akarom próbálni magam lányokkal, hogy rájöjjek."

A húgom valahogy így csinálta, 16 éves jelenleg.

2018. febr. 24. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen kell elmondani bárkinek is, ha ennyire félsz tőle és meg kell kérdezned itt.

Legjobb barátom nekem is csak 4 év után volt képes Coming outolni, 16 évesen.

Nem baj, ha magadnak megtartod, esetleg elég csak pár barátnak is elmondani. Ha a szüleiddel jó a kapcsolatod, és meg vagy bizonyosodva benne, hogy nem ítélnének el, hajrá.

Viszont előbb ajánlanám, hogy tapasztald meg tényleg meleg vagy-e. Lehet csak egy kicsit össze vagy zavarodva, fiatal vagy, nem gáz.

2018. márc. 14. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!