Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm és az exem közt alakul valami. Már régen is feltünt, hogy bámulja a csajt az exem. Meg volt is ebből egy vitánk mert kiderült, hogy beszéltek titokban. Semmi olyanról nem volt szó, de érdekes mód titkolták, majd az exem mondta el nekem egy hónap után. Mindig észre vettem rajtuk, hogy máshogy viszonyulnak egymáshoz a többiek is észre vették ezt. Amikor a barátnőmmel összevitáztunk ezen végleg megszakította velünk a barátságot! Azt mondták mások, a közös barátaink, hogy a csaj szerelmes belé, de ő nekem tagadta mindig. Most viszont tudom, hogy alakul köztük valami! Hallottam is meg szemmel látható! Egy éve szakítottunk a sráccal. Most mégis, hogy álljak ehez az egész helyzethez? Szerintetek normális ha egy barátnő ilyet csinál? Nem vagyunk már olyan jóban, de ez egy kicsit furcsa.

Én és a csaj 18 évesek vagyunk.

A srác 21.

Egy éve szakítottunk

2018. jan. 15. 04:16
1 2
 1/18 anonim válasza:

1 év után már hidegen kéne hagyjon az egész szitu, ha a srác iránt már nem lennének érzéseid.

Igazából az égegyadta világon semmi közöd ahhoz ami köztük van.

A saját dolgoddal foglalkozz, hidd el jobban jársz ;-)

2018. jan. 15. 06:30
 2/18 anonim ***** válasza:
A helyzet megítélése attól függ, mikor kezdtek el kavarni. Ha már akkor, mikor még kapcsolatban voltál a fiúval, akkor az parasztság, ha utána, akkor nincs igazán okod arra, hogy haragudj a lányra. Itt sokminden közrejátszhat igazából, de amúgy nem kéne foglalkozni velük. A történteken nem tudsz már változtatni.
2018. jan. 15. 10:39
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha össze jönnei, az az Ő lelkükön fog száradni.. Gondolom zavar,mert szereted még a pasit..
2018. jan. 15. 13:27
 4/18 anonim ***** válasza:
Jah, és utsó vagyok..még azt hozzá tenném, hogy az ilyen nem barátnő.!Ha együtt vagy a pasival,ha NEM! Ez akkor sem fér bele.. Na de ízlések és pofonok.! ;)
2018. jan. 15. 13:29
 5/18 A kérdező kommentje:

Hát ez úgy van, hogy mi 2 évig voltunk együtt és ez egy 3 éves sztory.

Nem volt köztük úgy soha semmi csak azért látni lehetett, hogy máshogy viszonyulnak egymáshoz.

Nem is arról van szó, hogy ő közöttük most alakul valami csak a csaj titkolja előlem, nem mondja el nekem. Igazán őszínte lehetne velem.

Nincs már köztünk semmi az exemmel és nem is akarom, hogy bármi legyen örülök, hogy megszabadultam tőle..

2018. jan. 15. 16:42
 6/18 anonim válasza:
Akkor meg mégis mi a fészkes fenéért foglalkozol még vele? Lépj túl rajta és hajtsd a saját dolgaid ;-)
2018. jan. 15. 16:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval kezdjük ott, hogy azt írod, hogy nem volt köztük úgy soha semmi csak észre lehetett venni, hogy máshogy viszonyulnak egymáshoz. Igen ez kicsit rossz lehetett, de az érzelmeknek nem lehet parancsolni!

Meg, hogy beszéltek és nem mondták el..

Na és mi van akkor?

Te magad mondod, hogy nem volt benne semmi olyanról szó. Akkor miért kellett volna elmondani? Igazából ebben nincsen semmi..

Ez a történet ha három éves és ti már egy éve szakítottatok, akkor neked ehez semmi közöd! A barátnőd meg azért nem mondja el neked mert fél te mit szólnál hozzá ez egyértelmű. Na meg írod, hogy már amúgy sem vagytok olyan jóban.

Nemigazán értem itt a válaszolokat!!

"Ő lelkükön szárad"

"Az ilyen nem barátnő"

"Ez nem fér bele"

Már ne is haragudjatok és ez kedves kérdező neked is szól!

Ha ez az egész ennyi idő elteltével most megtörténni látszik, hogy köztük lesz valami akkor itt valószínű nagy szerelemről van szó!

Senki nem tud parancsolni az érzéseinek! Vagy talán ti tudtok?? Ők erről nem tehetnek!

Ha együtt akarnak lenni legyenek csak!

Te meg fogadd el, ha meg nem akkor kerüld őket!

2018. jan. 15. 17:14
 8/18 anonim ***** válasza:
Én teljesen hűvösre venném a kapcsolatot a (volt?) barátnőmmel, ha felhívna, pár mondat után letenném, most nem érek rá, nem mennék vele sehova.A fiúval is meg a lánnyal is megszakítanám a kapcsolatot, és nem is foglalkoznék velük, még gondolatban sem.
2018. jan. 16. 10:53
 9/18 anonim ***** válasza:

Az a baj veletek, hogy mindent egyből elítéltek pedig ezt nem lenne szabad!

Ha szeretik egymást akkor legyenek boldogok!

Miért fáj ez neked vagy épp a kedves válaszolóknak?

Te is egyáltalán minket tetted fel a kérdést? Leírtad, hogy már nem is vagytok olyan jóban, akkor meg felhívni sem fog.

Szerintem igazából magyarázkodnia sem kell annak a lánynak. Szerelmes valószínű elég régóta és most végre alakul valami nekik, ennyi!

Ti már szakítottak egy éve ne érdekeljen!

Hagy legyenek boldogok te meg pasizz inkább vagy élvezzd a szingli életet, his azt írtad örülsz, hogy megszabadultál tőle..!

2018. jan. 17. 02:38
 10/18 anonim ***** válasza:

Így van utolsó... Elképesztő, milyen önzőek vagytok emberek.

De most komolyan, szakítottak és akkor utána már nem jöhet össze senki a sráccal, vagy mi? Ez szánalmas egy hozzáállás. Ti sem vagytok igazi barátok. Más az, ha akkor mászik rá a csaj a fiúra, mikor együtt van valakivel és más az, ha egy évvel szakítás után kialakul köztük valami. Azért az nem kevés idő.

Ha meg a kedves kérdező meg nem bírja feldolgozni, hogy a másik boldog, akkor ne csodálkozzon, hogy hazudnak neki! Erről meg ennyit.

2018. jan. 17. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!