Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A valasza nem volt egyertelmu....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valasza nem volt egyertelmu. Tippek hogy mit jelent?

Figyelt kérdés

Szoval 18 vagyok es nagyon bejon egy srac. Pentek este talalkoztunk is masokkal eggyutt. Aztan volt egy kis idonk egyedul beszelgetni. Azelott jelezte hogy talan erdeklodik es amikor beszelegettunk is akkor is folyton kerdeseket tett fel. Aztan kicsuszott a szamomon hogy erdeklodom iranta. A reakcioja meg ez volt: mosolygott, majd azt mondta hogy az exevel is kb igy jottek ossze, hogy nem igazan ismertek egymast es hogy katasztrofa volt a vege, ezt nem akarja megismetelni ezert inkabb baratsag. A valasza nem volt rossz mert nem vartam el hogy osszejojjunk hanem csak erdekelt hogy tenyleg erdeklodik irantam vagy csak beleelem magam a dologba. Aztan jottek a tobbiek es mintha nem vett volna tudomast rolam vagy ilyesmi. Probaltam egy kicsit kontaktusba lepi vele pl. odamentem a tarsasaghoz de nem szolt hozzam... ettol beijedtem mert nem tudtam a hirtelen valtozast megmagyarazni.( Annyit tudni kell hogy a srac nepszeru de nem azert mert jol nezki hanem jo fej es kedves.) Szoval nem szoltam azon az esten nem hozza. Amikor bucsuzkodtunk megoleltuk egymast (mint mindig de nem csak mi hanem masok is baratilag) kertem hogy nezzen jobbra, amikor jobbra nezet gyorsan adtam egy puszit az arcara, elfordultam es elmentem. Nem igazan tudom hogy mit varjak tole. Koszonom elore is a valaszokat.

A srac 19 eves.

2018. jan. 13. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, hogy mit várjál tőle, most már rajta a sor. Te már meglehetősen egyértelműen megtetted a magadét, innentől ő közeledik, ha akar.
2018. jan. 13. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Ha egy pasi azt mondja, hogy nem akar teged, akkor nem akar teged. Meg ez abbol is egyertelmu, hogy a vallomas utan tavolsagtarto lett..
2018. jan. 13. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne várj semmit.

Az nem jelent túl jót, hogy rögtön azt említette meg az exe kapcsán, hogy az is mekkora katasztrófa volt és nem akar újra olyat, és hogy utána hűvösebben is viselkedett veled.

Szerintem semmit sem akar tőled, mert ha akarna, akkor örült volna, hogy megtudja, hogy tetszik neked.

2018. jan. 13. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
20%
Semmit nem akar, de a te tolakodásod gáz volt
2018. jan. 13. 16:11
 5/5 anonim válasza:

Nekem különösen az tetszik a történetben, hogy a fiú meg merte mondni, képes volt rá, hogy megmondja, hogy az előzőjével miért nem volt teljes. Így lehet mihez tartani magát mindenkinek. Magadtól honnan tudtad volna?

Talán ki is lehetne mondani felé, hogy Te sem azonnal akartál összejönni vele (bár nem tudom ez ott mit jelent, együttjárást vagy szorosabb kapcsolatot), mert

kicsit megijedhetett az egyébként tartózkodó érdeklődésedtől is...

De egyébként szerintem Tőled akar valamit, 19 évesen nem marad ki, és nem egy olyannal fog járni, akivel nincs semmi, kicsit se.

Onnan gondolom, hogy lesz továbbja veled, hogy a többiek előtt nem mutatta, hogy Te vagy.

Bár nem tudom, hogy előzőjével mi volt az a nagy "kataszrófa", talán másokkal kapcsolatos...

2018. jan. 14. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!