Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több kérdésem is van. (lent👇🏻Is) 1. kérdés: Az gáz ha 2 év alatt nem volt nyelves csók pedig jártunk és csak szájra puszi volt? 2. kérdés: Az gáz hogy amikor elkezdtünk járni én 12 voltam a barátom pedig 11?
3.kérdés:
A barátom most 16 éves (én14) és már fél éve járunk 4.randin már ruhás szex is volt, láttam ahogy felállt neki...Petting is volt már... de ő nem sokára 17 én meg csak most lettem tegnap 14 (szóval 3 év a különbség) És úgy érzem h egyre többet akar és nem is engem... a múltkor amikor ujjal csinálta azt hittem nem is érdekli h fáj e nekem vagy sem. Holnap után megyek át hozzá mert valamit meg akar mutatni mert a szülei elmennek otthonról. De én félek h valami rosszat akar. Úgy értve biztos vagyok benne h szeret mert nagyon kedves de jön a fiúknak aza a korszaka nála amikor menőnek tartják ha már megtették ém pedig még csak 8.os vagyok és nem készültem fel rá. De a múltkor az ujjazásnál is mondtam h most már elég és akkor azt mondta h még egy kicsit aztán még sokáig ott voltunk... FÉLEK NAGYON... remélem semmi komoly hiszen csak 14 vagyok
4.kérdés
A legutóbb amikor a barátommal a West End-ben sétálltunk akkor egyszer csak neki nyomott a falnak és ott smároltunk de percekig meg én mindent eldobtam felugrottam a derekára és ott csináltuk..(de csak smároltunk kb.5percig) csak kicsit kínos volt h emberek bámultak és akkor fondoltam h ez gáz?
5.kérdés
Amikor megyek át holnap után a barátomhoz mert valami meglepetés van ott mert nincsenek otthon a szülei akkor leborotváljam magamat?
6.kérdés
Amikor múltkor leborotváltam magamat megvágtam magamat és betettem egy betétet mert ugye vérzett és akkor ha nem borotválom lr magamat az gáz de az is ha látszik h meg vagyok/voltam ott vágva.Szerintetek ki fog nevetni?
7.kérdés
Múltkor nála aludtam és eddig mindig csinált nekem az anyukája ágyat h ne a fia mellett aludjak stb.de most meg semmi. És múltjor vittem az alváshoz pizsama alá sportmelltartót h ne látszódjon át , de megkérdezte tőlem h nem veszem e le mert elvileg egészségtelen, én meg azt mondtam h nem és akkor megkérdezte h miért én meg mondtam h csak úgy aztán utána rájött h szégyenlős vagyok és akkor mondta h gyere és odafeküdtünk kiskifli nagy kiflibe csak aztán pedig ott elkezdett fogdosni és amikor kezdtünk összemelegedni h csinálunk valamit csak ruhában akkor ránknyitott az anyja és szt halotta mit csinálunk ezért be nyújtott egy óvszert. Az gáz?
8.kérdés
Szakítsak majd vele amikor olyanokkal jön h anál szex? Végul is csak 14 vagyok és nem akarom azt h a végén azt érezzem mintha csak megakarna erőszakolni
14l
Negatív kommenteket nem kérek! Nagyon szeretjük egymást SOS KÉRDÉSEK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!