Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem a legjobb barátnőm "exével" mit csináljak?
Csúnya rossz barátnő vagy... szégyelld magad!
Tényleg.
Szia
Nyáron egy táborban megtetszett egy fiú,és ahogy utólag kiderült az egyik legjobb barátnőmnek is.Én elmondtam mit érzek,de elutasított mert neki barátnőm tetszett.Másnap össze is jöttek de én erről nem tudtam semmit csak pár nap után mondta el barátnőm.Nagyon kiakadtam,pedig a fiúval nem volt több köztünk egy ölelésnél elhatároztam hogyha együtt vannak én elleszek majd nélkülük is vagy 2 hétig nem is beszéltünk.Mikor megnyugodtam irtam barátnőmnek hogy ne haragudjon rám.Kibékültünk de ők már akkorra szakitottak,valószínűleg miattam.Nagyon rosszul éreztem magam és soha többé nem lennék ilyen haragtartó senkivel.Ez attól is függ hogy barátnőd mennyire érzékeny típus de tényleg ha csak 1 hétig járt a fiúval nem hiszem hogy már annyira odavan érte, úgyhogy beszélj vele szerintem nem hiszem hogy haragudni fog
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!