Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Összejöttem a legjobb barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem a legjobb barátnőm "exével" mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ez nem ennyire egyszerű mert a barátnőm és az a fiú csak egy hétig voltak együtt, ráadásul a barátnőm szakított vele. Elvileg akkor szerelmes volt belé a barátnőm de nem tudom 1 hét alatt mennyire lehet szerelmes az ember. Nekem viszont nagyon tetszik és azt hiszem szeretem az -exét össze is jöttünk és már együtt vagyunk egy ideje. Nem mondtam el a barátnőmnek mert félek hogy teljesen kiakad. Szerintetek jogosan haragudna rám és inkább szakítsak a fiúval vagy pedig hallgassák a szívemre és maradnak együtt vele. Ti mit csinálnátok? Szerintetek nagyon rossz barátnő vagyok?
2018. jan. 2. 23:56
 1/10 Technokol Rapid ***** válasza:

Csúnya rossz barátnő vagy... szégyelld magad!

Tényleg.

2018. jan. 2. 23:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, hogy együt voltak? Most már semmi köze hozzá...
2018. jan. 3. 00:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor most ne legyen lelkiismeret furdalasom hogy összejöttem véle?
2018. jan. 3. 00:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem kellene, hogy legyen. Mondjuk barátnőd lehet, hogy problémátni fog miatta, ha egy hü*lye pi*csa, de az majd elmúlik. Ha meg nem, akkor nem vesztettél sokat vele...
2018. jan. 3. 00:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne legyen.
2018. jan. 3. 00:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha csak egy hétig jártak egymással, akkor nem lehetett valami mély a kapcsolatuk, szóval ne érezd magad szarul miatta. Hogyha több hónapról, esetleg évről lenne szó, és a pasi dobta volna a csajt, aki még mindig vergődik miatta, és te ezt tudván jönnél össze vele... Na, akkor azt mondanám, hogy egy nagyon rémes barátnő vagy, de így viszonylag rendben van. Ha annyira szerette volna a fiút, akkor nem szakított volna vele. Ennyi. Jó, mondjuk nem ártott volna megemlíteni ezt a barátnődnek, de végülis nincs már közük egymáshoz, úgyhogy lényegében nem tartozol magyarázattal.
2018. jan. 3. 00:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom aranyosak vagytok megnyugodtam
2018. jan. 3. 00:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia

Nyáron egy táborban megtetszett egy fiú,és ahogy utólag kiderült az egyik legjobb barátnőmnek is.Én elmondtam mit érzek,de elutasított mert neki barátnőm tetszett.Másnap össze is jöttek de én erről nem tudtam semmit csak pár nap után mondta el barátnőm.Nagyon kiakadtam,pedig a fiúval nem volt több köztünk egy ölelésnél elhatároztam hogyha együtt vannak én elleszek majd nélkülük is vagy 2 hétig nem is beszéltünk.Mikor megnyugodtam irtam barátnőmnek hogy ne haragudjon rám.Kibékültünk de ők már akkorra szakitottak,valószínűleg miattam.Nagyon rosszul éreztem magam és soha többé nem lennék ilyen haragtartó senkivel.Ez attól is függ hogy barátnőd mennyire érzékeny típus de tényleg ha csak 1 hétig járt a fiúval nem hiszem hogy már annyira odavan érte, úgyhogy beszélj vele szerintem nem hiszem hogy haragudni fog

16/L

2018. jan. 3. 16:42
 9/10 A kérdező kommentje:
És szerintetek hogy mondjam el neki?
2018. jan. 3. 18:27
 10/10 anonim válasza:
Szerintem csináld azt hogy mond el neki és beszéljétek meg.
2018. jan. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!