Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj az ha kapcsolatba vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az ha kapcsolatba vagyok de a profilkepem nem mindig egy olyan kép amin a barátommal együtt vagyok?

Figyelt kérdés
Mivel a baratom fel van haborodva emiatt hogy mi az h én magamba akarok profil képet álítani.
2018. jan. 1. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj:D Én is kapcsolatban vagyok és saját magamról van profilkép. A borítóképemen ő is szerepel, de ennyi. Mindenkinek saját szíve ügye, hogy mit állít be, nem kell haragudni, ha az egyik fél így vagy úgy akarja. Btw a barátomnak mi vagyunk a profilja, de sose vont kérdőre nekem miért nem. Úgy rendelkezz a fiókod felett ahogy szeretnél, ezt a párodnak is meg kell értenie:D

18L

2018. jan. 1. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég primitív a barátod.
2018. jan. 1. 19:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen én is igy vagyok vele de nem tudom neki megmagyarázni és mindig azzal jön hogy o kozoset rak mindig es hogy akkor o szeret en meg ot nem.
2018. jan. 1. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Furcsa barátod lehet, ha ez alapján dönti el, hogy szereted-e vagy sem. Mi imádjuk egymást, kisebb bajunk is nagyobb, hogy kinek mi a profilképeXD Mondd meg neki, hogy nem akarsz olyat és kész. Ha veszekedni kezd miatta, akkor csak sajnálni tudlak:D
2018. jan. 2. 01:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát... Ha egy csoportképen lenne rajta a volt barátjával, az nem zavarna... Viszont ha kettesben akkor az már igen. Nekem ez azt jelentené, hogy még nem lépett túl az előző kapcsolatán... Viszont engem sokkal jobban idegesít az, amikor valaki szakítás után törli ezeket a képeket. Vállalja fel, hogy együtt volt azzal az emberrel, de ha mással van, ne azt mutassa először a világnak, hogy ki volt az előzője.

Ha meg azért rinyál, hogy nem ő vagy rajta, akkor neked adok igazat. Az a te profilod, ha te egyedül vagy a profilképen (vagy a borítóképen), az teljesen normális.

2018. jan. 2. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem... Nem ,,közös" profil. Mielőtt nem jártatok akkor is egyedül voltál rajta miért kéne ezért megváltoztatni. Neki sem kötelező közös képet beállítani. És amúgy is...ha a kutyáddal vagy a képen aztán lecseréled a képet akkor már nem szereted a kutyád? :) A közösségi oldalakon nem a profilkép jelöli az ilyen dolgokat. Esetleg amivel megnyugtathatod, az az, ha a státuszotokat beállítjátok vagy ez esetben beállítod ,,kapcsolatban"-ra
2018. jan. 2. 17:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Bevan alitva a feszen hogy kapcsolatba vagyunk meg a név is odavan írva, és ráadásul az adatlapomon is tele van közös képpel vele de hogy én magamba rakjak ki akar peofilkent vagy adatlapkent azt nem lehet xd ja és azt is mondja hogy mas velemenye nem erdekli de sajna en hiaba mondom igy meg nem ad jekem igazat igy mar gőzöm soncs mit tegyek.
2018. jan. 3. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nem raksz ki olyan képet. Punktum:D
2018. jan. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!