Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az ha kapcsolatba vagyok de a profilkepem nem mindig egy olyan kép amin a barátommal együtt vagyok?
Egyáltalán nem baj:D Én is kapcsolatban vagyok és saját magamról van profilkép. A borítóképemen ő is szerepel, de ennyi. Mindenkinek saját szíve ügye, hogy mit állít be, nem kell haragudni, ha az egyik fél így vagy úgy akarja. Btw a barátomnak mi vagyunk a profilja, de sose vont kérdőre nekem miért nem. Úgy rendelkezz a fiókod felett ahogy szeretnél, ezt a párodnak is meg kell értenie:D
18L
Hát... Ha egy csoportképen lenne rajta a volt barátjával, az nem zavarna... Viszont ha kettesben akkor az már igen. Nekem ez azt jelentené, hogy még nem lépett túl az előző kapcsolatán... Viszont engem sokkal jobban idegesít az, amikor valaki szakítás után törli ezeket a képeket. Vállalja fel, hogy együtt volt azzal az emberrel, de ha mással van, ne azt mutassa először a világnak, hogy ki volt az előzője.
Ha meg azért rinyál, hogy nem ő vagy rajta, akkor neked adok igazat. Az a te profilod, ha te egyedül vagy a profilképen (vagy a borítóképen), az teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!