Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rosszul esne ha a párotok a Szilvesztert csajos pizsipartival/pasis sörözéssel töltené ahelyett hogy veletek lenne?
3-as vagyok, tényleg neked adok igazat, nagyon bunkó a barátod/barátnőd, semmi sem jogosítja fel rá az embert, hogy így beszéljen a párjával. :)
Én is egyedül töltöm az estét, bár én csak szimplán azért, mert nem szeretek társaságban lenni. :D
Ha kell valaki akinek beszélni szeretnél erről, vagy anonim támaszra van szükséged akkor írj nyugodtan. :)
A #3-as véleményét adom, de megakadt a szemem valamin...
Mik ezek a kulcsszavak? xD
Legfőképp ez:
"összehányva jön ma is haza beleborulva a kaktuszokba"
Hangosan felröhögtem amikor elolvastam... :DDD
Amúgy karma... (ha nem tudod mi az, nézz utána)
Szóltál neki előre a terveidrol? Ha igen, akkor iszonyat nagy bunkosag volt tőle. Ha nem, akkor sajnos azt kell mondjam, te is hibás vagy részben, mivel ha nem tudott róla, miert ne beszélhetett volna meg egy bulit? Ki tudja, lehet, azt hitte, hogy te is megbeszéltél valamit a legjobb barátaiddal, es nem akart egyedül lenni.
Mindegy, ezektől függetlenül en megis szemetsegnek latom, hogy miután tudja, hogy mennyi mindent megtettel az estéért, megis buliba megy. Szerintem jogosan haragszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!