Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit engedjek meg magamnak?
Van egy lány, (mindannyian 15 évesek vagyunk) akivel tavasszal megismerkedtem, nyáron barátok lettünk, majd egymásba szerettünk gimi elejére. (Nem egy városba lakunk, nem egy suliba jártunk, és járunk) DE történt valami.. a lányt megbántottam. A szaftos részleteket most kihagyom.. december lett, összeveszett a baratnojevel is. Akit egyébként tőle ismertem meg. Nagyon jó fej ő is... Na és ez a csaj most elhívott este. Az tiszta lap, hogy a másikkal már valószínű nem leszek jóban, tőle meg nem szeretnek semmit. Vörösmarty térre megyünk valószínű.. elengedtek a szüleink. (lesz még valaki, mindannyian 15 évesek vagyunk egyébként) szval, hogy hogy viselkedjek? Mennyit ihatok? nem szeretnék satu reszeg lenni, sőőt semennyire nem szeretnék az lenni, párat terveztemcsak..
Szval tervek? Ti mit tennétek?
tudom, hogy alapból rossz helyre tettem a kérdést, de kíváncsi vagyok a gyors válaszokra
Kisfa.sz vagy még, ne igyál :)
Max 1-2 sört. Meg egy forralt bort.
Ha akkor hagyod abba az ivást, mikor már érzed hogy hat, már baxhatod :) óvatosan.
Én nem fogok állszentet játszani, én is előbb ittam alkoholt mint 18 évesen....
Attól is függ, hogy ittál-e már alkoholt?
Ha nem, akkor egy sör, vagy ha a sör nem ízlik, igyál meg egy summersbyt, és szerintem bőven elég. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!