Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi a helyes ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uszás02 kérdése:

Szerintetek mi a helyes ilyenkor?

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba de félek kezdeményezni egy beszélgetést,mert az eddigi szerelmeim amikor megtudták hogy szerelmes vagyok beléjük megutáltak. És most félek hogy most is ez történik.

15/L

2017. dec. 30. 12:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálam is volt olyan mikor valaki megtetszett vagy beleszerettem elmondtam nekik és a végén mindenki visszautasított.

Volt akinél mindenki azt hitte hogy bejövök neki.

Megértem hogy félsz, hisz én is félek.

Szerintem mond el neki őszintén hogy mit érzel, ha nem tetszel neki és megutál akkor könnyebben eltudod felejteni.

Azt nem tudom miért utálhatna meg téged, de szerintem rossz emberekbe szerettél bele, egy normális fiú ezért nem fog megutálni.

Ha pedig bejössz neki akkor nyert ügyed van.

Esetleg ha megint úgy történne a dolog hogy megutálna, ne foglalkozz vele, hisz ilyen emberrel nem éri meg foglalkozni.

2017. dec. 30. 12:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen! Nagyon kedves vagy! :) Csak tudod nem akarom hogy az legyen hogy ő is elmondja a barátainak és együtt röhögjenek rajtam!
2017. dec. 30. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!