Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Több lány? Értelmes válaszokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több lány? Értelmes válaszokat pls

Figyelt kérdés

Az van, hogy 2 lány az osztályomba tetszik nekem, de nem tudom melyire hajtsak jobban.

Az egyik az év elején inkább kötözködött velem, de mióta mellettem ül azóta írtó cuki.

A másikkal nem beszéltem még eddig soha max 1-szer

Van táncpárom és szokott hallani dolgokat mondani, például azt, hogy tetszettem/tetszek neki. De én nem így látom.

Válaszokat előre köszönöm

2017. dec. 30. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
jo hogy targynak nezed oket. inkabb kis autozz meg nem valo neked lany.
2017. dec. 30. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik jobb csaj?
2017. dec. 30. 10:39
 3/4 anonim válasza:
Lehetőleg ne hajts rá egyikőjükre se, az fájna. Amúgy meg azzal érdemes beszélgetned, aki neked tetszik, nem azzal akinek tetszel.
2018. jan. 1. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az osztályban mindenkivel beszélgess, kötetlenül, köztük a két lánnyal is, meg a táncos pároddal is, de ne akarja tőlük semmit, csak megismerni őket. Randira se hívd őket. Aztán év végére talán kialakul, hogy melyik tetszik igazán, és nyáron majd vele csinálj programokat, uszodát, kirándulást, ilyeneket, de még mindig csak ezen a szinten maradjatok, azt hiszem, túl fiatal lehetsz még egy kapcsolathoz.
2018. jan. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!