Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az ilyen lányokról? Zavaró?
Elég jó tanuló, legtöbb dologban maximalista , de nem stréber : nem nyalizik a tanároknak ,nem oktat ki másokat,viszont sokat jelentkezik és akarata ellenére is több tanár kedvence.
Kicsit érettebb a koránál,de sokat lehet vele hülyülni.
Pár fiútól már megkaptam ,hogy túl okos vagyok nekik... Ezért kérdezem , tényleg ennyire gáz? Én azt hittem az a jó ha valaki értelmes
"Pár fiútól már megkaptam ,hogy túl okos vagyok nekik..."
Ne ilyen fiukkal ismerkedj :D
De szerintem nem is emiatt hagytak faképnél de az más téma!
Egyszerűen csak nem voltál az esetük! Megesik!
Hmm,megismernélek szivesen,rosszul vagyok már a hülye p*csáktól.
Kiváncsi vagyok mennyire vagy elvont :)
Írj ha gondolod :)
Nyugalom ez egyáltalán nem zavaró csak még pisisfejjel sok srácnak a mell és a fenék ami igazán figyelemfelkeltő, nem véletlen lett 2017re a legtöbb fiatalból díszbu*i , a lányokból meg olyan akik mindent megtesznek hogy megfeleljenek másokra ezért sokat edzenek hogy formálódjanak, régebben nem volt ennyi formás lány az utcán , de gondolom már ez is a divat részét tükrözi hogy valakinek nagy segge legyen vagy nem tudom.
18f
Nem is formásak.
Legtöbb dagadt.
Mért lenne zavaro
Nem áll be pláza r.bancnak mint a mai tinik 90%-a
Magadat zavarni fogod, amikor eszreveszed, hogy milyen hulyek is az emberek (sajat pelda). Semmi fele keppen nem hatrany, en oda meg vissza vagyok az ilyen nokert :D en is ebbe a kategoriaban vagyok, azt hiszem ezerr tartok ott ahol, ezert vannak azok a barataim, akik (oke, kicsit zavaro, hogy felig mernok felig lszichologusnak tanulok, de ez legyen a legnagyobb baj xd )
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!