Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek az ilyen lányokról?
Leginkabb a 17-19 éves fiúk véleménye érdekelne.
Az olyan lányokról, akik visszahúzódóak, elsőre nem nyíltak, de ha megismered, onnantól már teljesen közvetlen. Viszont ezt nehéz elérni.
Ti inkabb hagyjátok vagy már csak azért is megprobaljatok megszerezni, ha külsőre amugy már megfogott?
Ha külsőre megfogott akkor addig faggatnám amíg elnem mondd mindent magáról és megnem ismerem a gondolati minden egyes részletét, amennyiben belsőre is értékesnek találom persze, szeretem a visszahúzódó lányokat de sajnos felszínes is vagyok és nekem valamennyire az is kell hogy tetszen külsőre.
18f
En nem hagynam. Szeretem a visszahuzodo lanyokat, mert ok a leghusegesebbek, baratnak is, szeretonek is. Egyben a legjobbak is mind a kettonek. Sosem volt nehez elernem, hal istennem, hogy valaki megnyiljon es eddig -elmondasaik alapjan- senki nem is banta meg :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!