Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk szoktak a lanyokrol beszelgetni?
Figyelt kérdés
Nem ugy ertem, hogy meglatnak az utcan egy csajt, es megbeszelik hogy jo volt-e vagy nem..
Hanem, hogy a lanyok mindig megbeszelik a fius problemaikat a baratnoikkel, es, hogy ez forditva is igy van?
Meg peldaul ha egy fiunak megtetszik egy lany azt elmondja a haverjanak? Beszelnek rola?
A valaszokat elore is koszonom! Remelem ertitek mire gondolok! :))
2016. aug. 30. 16:04
1/8 anonim válasza:
Igen, de általában ha haverral beszélek, akkor csak a "Így megkúrnám, úgy kurnám." szokott menni. :D
2/8 anonim válasza:
Alig, nagyon ritkán. Max az olyan, amit először írtál, hogy meglátunk valakit és arról. De ez nyilván csoportfüggő.
3/8 anonim válasza:
Persze,legjobb haverommal megbeszéljük ezeket is..
Kinek ki tetszik,mennyire szimpatikus stb
4/8 anonim válasza:
én csak a legjobb barátommal beszélek ilyenekről, de őt is már kb 12 éve ismerem :D Ritkán jön fel ilyen téma, mert van barátnője, de ha nekem tetszik valaki, akkor "megvallat" :D szeretünk ilyenekről beszélni. De mással nem tudnám elképzelni, csak vele
5/8 anonim válasza:
Persze. Mondjuk közelebbi kapcsolati ügyeimet azért annyira nem szívesen osztom meg... (Nem a hűségről vagyok híres ,khm)
6/8 anonim válasza:
Nem nem beszelek senkivel ilyenekrol sokan nyaggatnak hogy eppen miert nincs meg milyen meg mit tudom en de nem valaszolok ra.
7/8 2-es vagyok válasza:
Hát, csak úgy haverral nem, de van két barátom, olyanok mint a testvéreim, velük minden ilyesmit a-z-ig megbeszélek, tanácsot kérek, megkérdezem illene-e hozzám, szerintük, vagy sem etc.. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!