Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ez szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez szerelem?

Figyelt kérdés

16/l

Eddig nem igazán volt még barátom, valahogy egy fiú sem fogott meg. Régebben eléggé felszínes voltam (úgy 2-3 éve), csak a külsőt néztem, de persze ne értsétek félre, csak messziről figyeltem a fiúkat. (Hálát adok az égnek és mindenkinek, aki él és mozog, hogy ezt a tulajdonságomat nyom nélkül kinőttem) Ezen a nyáron egy rendezvényen találkoztam valakivel, akinek a külseje egyáltalán nem fogott meg, de már mióta megpillantottam, valahogy éreztem, ezzel a sráccal beszélnem kell. Meg is történt az első eszmecsere, és onnantól fogva a srác egész lénye leírhatatlanul vonzott. Napról napra egyre több információt tudtam meg róla, ami egyre nagyobb vonzódást (vagy talán rajongást? Magam sem tudom) keltett bennem. Akkor, nyáron, azon az eseményen nagyon úgy tűnt, hogy én is bejövök neki. Nah szóval most ugye december van. Nyár óta eltelt már jó pár hónap, és egyszerűen azt veszem észre, hogy nem bírom kiverni a fejemből. Azóta nem beszéltünk. Nem, nem írtam rá, és ő sem rám. Ebből nyilván azt a következtetést vontam le, hogy mégsem tetszem neki, így azon voltam, hogy elfelejtsem, de egyszerűen nem megy. December elején sikerült valamennyire kivernem a fejemből, de már két hete minden egyes éjszaka vele álmodok. Eddig arra gondoltam, hogy csak tetszik, meg vonzódom hozzá, lehet azért is ennyire, mert ő volt az első fiú, aki így komolyabban megfogott. De ahogy telik az idő, és ahogy egyre többet gondolok rá, talán kezdem beleringatni magamat abba az elképzelésbe, hogy ez már nem csak sima tetszés. Lehet ez szerelem? Lehetséges, hogy beleszerettem? Mit kéne tennem, hogy elmúljon?

Bocsánat, hogy hosszúra és talán néhány helyen érthetetlenre sikeredett a leírás. Nagyon örülnék neki, ha az oltogató,bántó hozzászólásokat kivételesen hanyagolnátok, de végül is megérdemlem őket, ugyanis mit vár az ember ha névtelenül, egy internetes oldalra leírja az életének egy részét? :)

2017. dec. 29. 23:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet szerelem. Én is így vagyok vele, bejön egy srác, aki -ha őszinte leszek- külsőre nem az esetem, mégis annyira megfogott a személyisége meg minden, hogy nem érdekel a külseje :)) És mivel már nyár óta szereted, vagy ahogy te mondtad nem tudod kiverni a fejedből, akkor könnyen lehet, hogy nem csak egy fellángolásról van szó. De persze én csak találgatok, ezt neked kell érezned, viszont a leírtak alapján én ezt a következtetést voltam le.

Egy dolog nem világos. "Mit kéne tennem, hogy elmúljon?". Vagyis akkor nem akarod szeretni? A külseje az egyetlen, amit nem bírsz benne annyira, vagy van más is? 16/L

2017. dec. 29. 23:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia :) Igazából azért szeretném elfelejteni az érzéseimet iránta, mert elég messze él tőlem, és az érzéseim nagy eséllyel viszonzatlanok, és nem szeretném feleslegesen gyötörni a szívem, de persze tisztában vagyok azzal, hogy azt, hogy kibe szeretek bele vagy, hogy mikor, nem én döntöm el.
2017. dec. 29. 23:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahww úgy át tudom érezni. Ugyanez történt velem a nyáron. Mivel elég messze lakom, csak képről ismertem ahogyan egy ismerős is meg volt jelölve ezen a csoportképen. Amint megláttam már tudtam, hogy ő lesz az... ő lesz az aki miatt én még sokat fogok szenvedni. (Ez még a nyár előtt volt.)

Amikor eljött a nyár amit ott töltöttem ahol ez a lány él, és végre láthattam élőben is *.*

Úgy ahogy meg is ismerkedtem vele, de szinte azonnal tabu lett, mert kiderült hogy van barátja :S

Viszont nem hiszem hogy ez az egész egyoldalú lenne felőlem. Elég sokat voltunk együtt a nyáron, és nem csak képzelődöm.

Na de ne is merüljünk el benne :D

Elég messze lakom, szóval nem akarom ezzel jobban szétmarcangolni magam. (Lehet a te esetedben is ez van a sráccal.)

Amikor csak rágondolok, már remegek, szét megyek belülről ;(

És ez az érzés nem tompul, inkább csak erősödik. Nagyon-nagyon megfogott ez a lány, de én még sulizok ott ahol lakom, és nem adhatom fel némi ábrándok miatt.

Szóval csak túl kell lépnem, el kell felejtenem az egészet. (Ami eddig elég sikertelen.) Ha sikerült neked erre valami megoldást találni, akkor szólj légyszi😅

18/F

Egyébként szerintem mindenképp írj rá.

2017. dec. 30. 00:24
 4/5 anonim válasza:
Bár nem írtad le külsőre, de gyanítom nem egy görög félisten. Lehet, hogy neki sem volt még kapcsolata és azért nem írt rád, mert nem mer. Ha tényleg ennyire vonzódsz hozzá, akkor írj rá, nincs sok veszíteni valód. 17F
2017. dec. 30. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából ahogy egyre jobban megismertem, a külseje is egyre jobban megfogott, és mostmár nekem ő talán még jobb is mint egy görög félisten. :D Nyilván mások nevében nem tudok nyilatkozni, és arról sincs tudomásom, hogy volt-e már kapcsolata.
2017. dec. 31. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!