Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszteri csók?
Tegyük fel, hogy együtt töltöm a szilvesztert egy sráccal, akivel csók még nem volt, csak arcra puszi, ölelés, stb..
Kettesben, náluk, esetleg a szülei lesznek még ott.
Nagyon szeretném ha éjfélkor megcsókolna, de direktbe nem akarom neki mondani, és kelletni sem akarom magam, tehát semmi csinos ruhára, sminkre nem gondoltam.
Hogy tudnám mégis rávezetni, hogy megcsókoljon? Ő is akarja, ebben biztos vagyok, de jó lenne ha most jönne majd el "a pillanat".
Arra gondoltam, hogy nem csinálok semmit, és ha éjfélkor látom hogy nem áll szándékában megcsókolni, akkor megteszem én, vagy csak megkérdezem hogy nem csókol-e meg.
Szerintetek mi lenne a legjobb ötlet? Esetleg tapasztalatok?
Köszi a válaszokat!!
17l, 17f
Semmiképp ne kérdezd meg tőle, annál gázabb nincs.
Lehet,hogy meg fog csókolni, de ne azt várd,hogy pontban éjfélkor. Ez olyannyira egyéni igény,hogy fix,hogy erre nem fog gondolni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
És mik lehetnek ezek a rávezető jelek az ajka szuggerálásán kívül?
Utolsó, hogy érted hogy nem férek a bőrömbe? Már 3 éve ismerjük egymást, és egy éve tetszünk egymásnak. Azt hiszem egy csók azért beleférne ennyi évesen, nem lefeküdni akarok vele.
És ha olvasgatsz kicsit az oldalon, 14 évesek kérdezgetnek a szexről, képzelem akkor mit csinálsz, hívod a rendőrséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!