Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mikor tegyem? Mondjam el neki, hogy szeretem?
Szóval kb egy éve szerelmes vagyok egy fiúba. Nem tudom, hogy ez kölcsönös-e, teljesen kétértelmű a srác, néha konkrétan kimondja, hogy szeret és akar, néha meg hetekig csak annyi a reakciója, hogy “lol”, “dude”, “:((“
Tavasszal összejöttem egy sráccal, csak hogy lássam, hogy a szerelmem - legyen xy- féltékeny lesz-e.
az volt/ most is az. folyton arra bíztat, hogy szakítsak vele, sokkal jobbat érdenlek.
szóval a fiu, akivel összejöttem idegbeteg, ordibál, mindenféle testéből élő nőnek hív hív, azt mondja megcsalom, szétveri a házat. akárhányszor szakítani öngyilkosságot kísérel meg ( a moderátorok nem engedték kiirni mit csinál), stb.
teljes lelkiterrorban érzem magam, de nem ez a történet leglényegesebb resze.
már elhatároztam magam a szakításra, karácsonykor nem akartam, mert na, nem vagyok szararc. Szilveszter elott kéne tennem, vagy utána? Nem akarom, hogy tuladagolja magat bánatában, viszont xy velem akar ünnepelni.
Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!