Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mikor jöttök össze egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor jöttök össze egy fiúval/lánnyal?

Figyelt kérdés

Na szóval, valamikor beszélgettünk az egyik baratnommel Es mondta hogy ő csak akkor jön össze egy sráccal, ha el tudja magukat képzelni 20 ev múlva pl, hogy együtt utaznak Es meg mindig együtt vannak Es szeretik egymást (talán gyerekkel is, hazastarsakkent, de ez nem kötelező) Es Jo páran mondtak hogy ők is csak akkor jönnének össze ha kb 5 ev múlva is -reményei szerint- együtt lennének

Csak azért vagyok Kivancsi mert En EDDIGI kapcsolataim során nem neztem a jövőbe

Legalábbis max 1 évig de több szerintem nem

Szóval a kérdésem az, hogy ti is csak akkor jöttök össze Es sráccal/csajjal, ha meg 5 ev múlva is el tudod magatokat képzelni együtt?

2017. dec. 27. 03:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésre valaszoltam, az utolsó vagyok.

Én max 1 évet tudtam elképzelni velük, de ha megtalálnám az igazit akkor amennyit csak lehet :)

2017. dec. 29. 09:13
 12/12 CFB ***** válasza:
Nem
2017. dec. 30. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!